Jump to content

Koruyucu meleğiniz sizi bekliyor - Aksu Büyükatli

eloa

Önerilen Mesajlar

Merhaba değerli gnoxis üyeleri. Size katılmak çok heyecan verici, önce bunu belirtmek isterim. Arkadaşlar, hafta sonu Koruyucu Meleğiniz Sizi Bekliyor isimli kitabı bir mucize eseri önüme gelmesi ile aldım. Bakın ne oldu? Hafta sonu sıkıcıydı ve kitapçıları dolaşıyordum. Doğa üstü konularla ilgiliyim ve melekler üzerine de okumuştum fakat aklımda meleklerle ilgili bir kitap hiç de yoktu. Ben raflarda kitap ararken, satıcı adamın elinde bu kitabı gördüm. Bakabilir miyim, diye sordum ama beni kitaba neyin çektiğini bilmiyordum bile. Adam, kitaplar daha yeni geldi ve raflara yerleştirmem gerekiyor. Buyrun bakın, dedi ve kitabı verdi. Şöyle bir göz gezdirmem bile, satırlarındaki yüksek melek enerjisini hissetmem için yeterli olmuştu. Hiç zaman kaybetmeden kitabı satın alıp, eve döndüm. Bir çırpıda okudum ve şimdi bitirmek üzereyim. Piyasadaki genel melek kitaplarından çok farklı. Çünkü bu kitapta Altın Çağdan, Ezoterik uygarlıklardan, insanların tekamül süreçlerine meleklerin yardımlarından ve geçmişte insanların melek bağlantılarından söz ediyor, yazar. Ayrıca rehber ruhlardan da söz etmiş ve melekçe sevmek bölümü de çok etkileyici. Yazarın dili çok açık, çok samimi... Meleklere ulaşmak için dua yöntemleri, meditasyon teknikleri de var ve bu duaların enerjileri inanılmaz yüksek... Kitabı okurken, meleklerin sürekli yanımda olduğunu hissettim. Heyecanım hiç azalmadan okumaya devam ettim. Siz kıymetli üyelere tavsiye ediyorum ve yorumlarınızı paylaşmak için şimdiden sabırsızlanıyorum. :thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O kadar uzun övgüyle ve ısrarcı bir biçimde mesajlarla yazmışsın ki kitabın yazarı olmandan şüpheleniyorum.:rofl:(şaka tabi ki)

Koruyucu Meleklerle ilgili bir çok kitap aldım ve okudum şimdiye kadar fakat çoğu fasa fiso malesef, fakat çok içtenlikle dolu ve ayrıntılı bir tavsiye olmuş, kulağa hoş geliyor açıkçası denk gelebilirsem mutlaka inceleyeceğim teşekkürler.:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İşte koordinatör dedigin böyle olur üyesinin üzülmesine dayanamaz bravo nevermore :D :D :D bu koruyucu melek beni neye karşı koruyor hayır bilimde yardım edim kendisine işini iyi yapamıyor çünkü, atıyorum negatif enerjden koruyorsa insanlar benim sinirimi bozmasın arkadaş :mad:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Koruyucu meleğiniz sizi bekliyor- yeni kitap

Size kitap tanıtımı yaptım. Neden bana yorum yazmıyorsunuz? Kimse beni duymuyor mu?

Bana yorum yazın bana yorum yazın...:(

kitap tanıtımı yerıne konunun tanıtımını yaparsan ıstedıgın şekilde yorumlar alabılırsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...