eloa Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2012 Merhaba değerli gnoxis üyeleri. Size katılmak çok heyecan verici, önce bunu belirtmek isterim. Arkadaşlar, hafta sonu Koruyucu Meleğiniz Sizi Bekliyor isimli kitabı bir mucize eseri önüme gelmesi ile aldım. Bakın ne oldu? Hafta sonu sıkıcıydı ve kitapçıları dolaşıyordum. Doğa üstü konularla ilgiliyim ve melekler üzerine de okumuştum fakat aklımda meleklerle ilgili bir kitap hiç de yoktu. Ben raflarda kitap ararken, satıcı adamın elinde bu kitabı gördüm. Bakabilir miyim, diye sordum ama beni kitaba neyin çektiğini bilmiyordum bile. Adam, kitaplar daha yeni geldi ve raflara yerleştirmem gerekiyor. Buyrun bakın, dedi ve kitabı verdi. Şöyle bir göz gezdirmem bile, satırlarındaki yüksek melek enerjisini hissetmem için yeterli olmuştu. Hiç zaman kaybetmeden kitabı satın alıp, eve döndüm. Bir çırpıda okudum ve şimdi bitirmek üzereyim. Piyasadaki genel melek kitaplarından çok farklı. Çünkü bu kitapta Altın Çağdan, Ezoterik uygarlıklardan, insanların tekamül süreçlerine meleklerin yardımlarından ve geçmişte insanların melek bağlantılarından söz ediyor, yazar. Ayrıca rehber ruhlardan da söz etmiş ve melekçe sevmek bölümü de çok etkileyici. Yazarın dili çok açık, çok samimi... Meleklere ulaşmak için dua yöntemleri, meditasyon teknikleri de var ve bu duaların enerjileri inanılmaz yüksek... Kitabı okurken, meleklerin sürekli yanımda olduğunu hissettim. Heyecanım hiç azalmadan okumaya devam ettim. Siz kıymetli üyelere tavsiye ediyorum ve yorumlarınızı paylaşmak için şimdiden sabırsızlanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Koruyucu meleğimden nefret ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eloa Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Bence sevmelisin, emin ol o seni seviyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haketa Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 koruyucu meleğimizi nasıl öğreniyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eloa Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Koruyucu meleğinizle ve diğer tüm meleklerle nasıl bağlantı kurabileceğinizi kitapta bulabilirsiniz. Ayrıca her canlıya rehberlik eden rehber ruhlara da ulaşmak için pek çok dua, meditasyon ve bağlantı teknikleri kitapta var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eloa Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 [h=2]Koruyucu meleğiniz sizi bekliyor- yeni kitap[/h]Size kitap tanıtımı yaptım. Neden bana yorum yazmıyorsunuz? Kimse beni duymuyor mu? Bana yorum yazın bana yorum yazın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Kıyamam bak üzülme yaparlar ileriki saatlerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 O kadar uzun övgüyle ve ısrarcı bir biçimde mesajlarla yazmışsın ki kitabın yazarı olmandan şüpheleniyorum.(şaka tabi ki) Koruyucu Meleklerle ilgili bir çok kitap aldım ve okudum şimdiye kadar fakat çoğu fasa fiso malesef, fakat çok içtenlikle dolu ve ayrıntılı bir tavsiye olmuş, kulağa hoş geliyor açıkçası denk gelebilirsem mutlaka inceleyeceğim teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 İşte koordinatör dedigin böyle olur üyesinin üzülmesine dayanamaz bravo nevermore :D bu koruyucu melek beni neye karşı koruyor hayır bilimde yardım edim kendisine işini iyi yapamıyor çünkü, atıyorum negatif enerjden koruyorsa insanlar benim sinirimi bozmasın arkadaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eloa Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Harikasınız. Elbette melekler kötü enerjiden koruyordur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haketa Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Koruyucu meleğiniz sizi bekliyor- yeni kitap Size kitap tanıtımı yaptım. Neden bana yorum yazmıyorsunuz? Kimse beni duymuyor mu? Bana yorum yazın bana yorum yazın... kitap tanıtımı yerıne konunun tanıtımını yaparsan ıstedıgın şekilde yorumlar alabılırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lorkan Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 (düzenlendi) /eet kitap hakkında ayrıntı lütfen:D Ekim 20, 2012 masal perisi tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eloa Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Melekler, Ezoterik dönem ve bağlantılar. İnsanlar o dönemlerde neymiş, tekamül ede, ede ne olmuş? Ve meleklerle, rehber ruhlarla bağlantıları nasıl yitirmişler? Kitabın konusunu bu şekilde toparlamak mümkün, dostlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eloa Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Arkadaşlar ben kitabı bitirdim. Aranızda meleklerle bağlantı kurabilenler varsa paylaşımda bulunmak çok isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.