Guest saphire3259 Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2006 (düzenlendi) filmi zevkle izledim...filmdeki atmosfer bu türün sevenlerini içine alıyor...sıcacık oluyorsunuz filme içli dışlı... birde ilginç ve çok beğendiğim bir final ile sonlanan film;hoş olmayan bir şekilde bitiyor... gizli ilimlere meraklı olanlar izlemeli... ayrıca filmde büyülerde yeni buluş yapılabileceği ipucuda veriliyor.... vodo ve hodo konularıda filmin ana temalarından... maddesel büyü ilişkisinede değinilmiş... saygılarımla oguz3259 Ağustos 15, 2009 schizophrana tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 filmde çok aşırı abartılar ve komik hatalar vardı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 filmin konusu gerçekten güzel ama işlenişi yeterli olmamış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sema27 Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 korku filminden daha çok gerilim filmiydi bence.fazla korkmadım açıkçası ama yinede sevdim.güzel filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 sonunda kötülerin kazanması çok hoşuma giti benim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 skeleton key dogrusu:) başlık düzeltilmeli saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 korku filminden daha çok gerilim filmiydi bence.fazla korkmadım açıkçası ama yinede sevdim.güzel filmdi Film zaten 13+. Korkutucu bir tek sahne bile yoktu. Ama vodoo konusu güzel işlenmiş bence. Sonu ise gayet güzeldi:) Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXTACY Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2008 konusu guzel ama daha etkileyici sahneler olabilirdi.korkunc degildi:no: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 kurgu süperdi bence, ve filmin müzikleri.işte onlar harikaydı.sonu da klasik kötüler ölür iyiler kazanır mutlu mesut yaşarlar çizgsinin dışında,orjinaldi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.