kizginkuzgun Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2012 10 haftalık hamile kadının başına gelenler korku filmlerini aratmadı. Hayaletler var mıdır yok mudur? Bu çok uzunca bir zamandır sonuca ulaşamamış en meşhur tartışma konusudur. Bu konuda bir çok olaya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar paylaşılır tam olarak kanıtlanamasa da bazı olaylar gerçekten insanları şaşkına çeviriyor. ULTRASONDA VEFAT EDEN KAYINVALİDESİNİ GÖRDÜ Brezilya'da korku filmlerini andıran bir olay yaşandı. 10 haftalık hamile Phamela de Souza, çektirdiği ultrasonda 4 ay önce ölen kayınvalidesinin silüetini gördü. Uzun süre kendine gelemeyen genç kadın ultrason görüntülerini eşi Marcelo'ya gösterdi. Görüntüdeki kadının annesine tıpatıp benzediğini belirten Marcelo de Souza "Annemin bebeği görmek için geldiğine inanıyorum. Arkadaşlarımdan biri ultrason görüntüsünü gördüğünden bu yana uyuyamıyor. Annemin yukarıdan hala bizi izlediğine eminim" dedi. "GECELERİ KABUSLAR GÖRÜYORUM" 3 yaşında bir kızı olan Phamela de Souza "Geceleri kabuslar görüyorum ama çok şükür bebeğim iyi" diye konuştu. http://img.haberler.com/haber/075/ultrasondaki-hayalet-4024075_8575_b.jpg Kaynak: HABER: Ultrasondaki Hayalet! haberi Pek inandirici gelmese de paylasayim istedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Çocuğa, anne karnında eşlik eden bir hayalet, ilginç ama hayır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.