Jump to content

İki Seçenek Çıkıtı !

Stricer

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. 6-7 gün önce okul kapısı önündeydim. Ders boş olduğu için bahçeye çıkmıştık.Zil çalmaya yakın servisleri bekliyordum.Sonra arkadaşla dışarı çıktım.Durup dururken farklı bir hisse kapıldım. Aniden gözümün önüne annemin arabayla okulun önüne geldiği o sırada arkadaşlarımın sigara içtiği ve annemin bağırmalarını duydum.Kendime geldim.Bir baktım 2-3 arkadaşım yanımıza gelip sigara yaktılar (Zaten İçiyorlardı.) .Sonra koşarak içeri girdim.Servisle eve gittim annemle klasik konuşmalardan sonra çıkışa gelicektim çıkış saatiydi servise binmişsindir diye gelmedim dedi.Sonra çok şaşırdım acaba içeri girmeseydim annem gelirmiydi düşündüm. Bunun ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yoktu siteyi biliyordum bir sorayım dedim.Acaba tesadüf mü yetenek felan mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle daha önce hiç durugörü çalışması yaptınmı?Eğer yaptıysan yeteneğini kapamayı unutmuş olabilirsin.Daha önce böyle bir olay hiç oldumu?Ancak ben bunun bir tesadüften fazlası olduğundu düşünüyorum.En kısa zamanda Bir uzmana danış...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yetenek olup olmadığını öğrenebilmek için tekrarlanmasını bekleyeceksin ve her şeyi akışına bırakacaksın. Gerçekten 2.sefer böyle yaşadığında olursa yetenektir. Fakat arkadaşların seninle takılır yani çıkışta veya girişte illaha ki sigara içmek farzdır kendimden biliyorum. Buda bahsettiğin arkadaşlarda büyük ihtimalle klasikleşmiş bir gelenek olmalı. Bazen böyle şeyler içine doğabilir insanın. Bende arada bir rüyamda görürüm. Aynı şey ailemde de var arada oluyor o şekilde. Yetenekse illaha ki tekrarlar. (diye düşünüyorum)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yetenek olup olmadığını öğrenebilmek için tekrarlanmasını bekleyeceksin ve her şeyi akışına bırakacaksın. Gerçekten 2.sefer böyle yaşadığında olursa yetenektir. Fakat arkadaşların seninle takılır yani çıkışta veya girişte illaha ki sigara içmek farzdır kendimden biliyorum. Buda bahsettiğin arkadaşlarda büyük ihtimalle klasikleşmiş bir gelenek olmalı. Bazen böyle şeyler içine doğabilir insanın. Bende arada bir rüyamda görürüm. Aynı şey ailemde de var arada oluyor o şekilde. Yetenekse illaha ki tekrarlar. (diye düşünüyorum)

Katılıyorum Tekrarlanacaktır...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...