AkuJuk Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2012 Merhaba, ben siyah bir t-shirt üzerine baskı yaptırmak istiyorum.Wicca sembol, çizim, resim vs.Ama paganizm ve Özelliklede wiccan ile ilgili olmasını istiyorum.Ama bir seçim yapamadım.Sizin önerdiğiniz bir resim,sembol,çizim, yazı vs varsa.Buraya koyabilir misiniz?. Şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Diyorsun ki Wicca ile ilgili bir sembol olsun ne oldğu fark etmez , öyle mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2012 İlla yaptırmak istiyorsan bence tshirt yerine dövme yaptırsan daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demon Hunter Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Diyorsun ki Wicca ile ilgili bir sembol olsun ne oldğu fark etmez , öyle mi ? Abi şimdi güldüm yav bu kdar yorgunlugun içinde bu mesaj silinecekdir tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Diyorsun ki Wicca ile ilgili bir sembol olsun ne oldğu fark etmez , öyle mi ? tam olarak değil.yine seçim bana kalıyor.ama paylaşırsanız güzel olur tabi ben daha çok bilindik, çizim, pentacl tarzında yazılı vs istemiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 İlla yaptırmak istiyorsan bence tshirt yerine dövme yaptırsan daha iyi bunu yapmayı isterdim ama vücuduma dövme yaptıramıyorum.çok hassas bir derim var en ufak bir metal değmesinde bile.Yara olmaya başlıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 http://www.gnoxis.com/pagan-tilsim-ve-sembolleri-52146.html Bir göz at bu konuya istersen,hem yorumlara da bak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.