kizginkuzgun Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2012 Porto ve Paris Saint-Germain arasında 3 Ekim'de Dragao Stadında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında AP Haber Ajansı tarafından servis edilen bir fotoğraf, futbol dünyasında büyük şaşkınlık yarattı. http://www.hurriyet.com.tr/p/spacer.gif Tarih: 3 Ekim 2012 Yer: Estadio Drago Stadı AP'nin tüm üyelerine geçtiği fotoğraftaki inanılması güç bir detay günler sonra İspanyol basınında haber oldu. Bazı okurlar tarafından alay konusu olan Mundodeportivo'nun haberine göre, Porto'nun genç yıldızı James Rodriguez'in attığı gol sonrası kameramanlar tarafından kaydedilen görüntüde bir hayaletin Dragao Stadındaki taraftarlarla birlikte sevindiği ortaya çıktı. Uzmanlar tarafından incelenen bu görüntülerde herhangi bir montaj yada kurgunun olmadığı kanıtlanırken, ortaya çıkan hayaletin fiziksel olarak bu yüzyıla ait olmadığı belirtildi. Yumruğunu sıkarak gol sevincini yaşayan hayaletin saç şeklinden, giyimine kadar bundan en az 50 yıl önce yaşamış birini anımsattığından bahseden yetkililer, dünyada kalmış bir ruh hipotezinin ise doğru bir tanımlama olmayacağını söyledi. Dragao Stadının ruhu başlığıyla verilen bu ilginç haber birçok ülkede geniş yer buldu. http://www.hurriyet.com.tr/_np/8994/18188994.jpg Kaynak: Bu foto Avrupa'y Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BrandNewDays Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 tamamen sahte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaşım için teşekkürler kizginkuzgun. Umarım daha çok görürüz böyle fotoğraflardan da bu konular daha geniş yer bulur medyada. Daha çok insan "Olur mu öyle şey" tavrını bırakıp "Demek ki oluyormuş"a geçiş yapsa ne güzel olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaşım için teşekkürler kizginkuzgun. Umarım daha çok görürüz böyle fotoğraflardan da bu konular daha geniş yer bulur medyada. Daha çok insan "Olur mu öyle şey" tavrını bırakıp "Demek ki oluyormuş"a geçiş yapsa ne güzel olur. Aslinda meydanda o kadar sahte dokuman mevcut ki insan kimseyi yadirgayamiyor. Teknolojinin de ilerlemesiyle biz ne guzel artik daha net kanitlar elimize gececek diye dusunurken, maalesef sahteciler de ayni teknolojiyi kullanarak hevesimize limon sikiyor. Ancak soyle ki bu paylasilan dokumanlardan yuzde biri bile gercek olsa bu bile yeter. Zaten buraya uye olan herkes de biliyor ki paylasilacak hersey gercek olmayacak ama bu ne paylasmanin onunde engel, ne de buraya uye olan insanlarin heveslerini kirmak icin yeterli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 çok garip:) emeğine sağlık teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiDDeTxLG1 Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Kamerada gözüken,insanların gözünden nasıl kaçıyor? Yanında öyle bir varlık varken ne kadar rahat insanlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 bu ne ya montaj değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Hayalet gayet güzel maçı izliyor, tribüne geçmiş, yumruğunu sıkmış, kravatını da takıp gelmiş falan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mephiston21 Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 bu tip olaylarda benim anlamadığım kameraya yansıyan görüntüyü insanlar neden göremez ayrıca hayalet dedikleri şeyin elbisesi nasıl oluyor hayalet farklı bir boyut değilmi dolayısiyle fiziksel olarak giyinemez adam marka takılıyo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 La benim anlamadığım takım elbiseyle maç izlemeye gelen hayalet. baya sacma gibi. ceketinin sol cebinde mendil falan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Öncelikle arkadaşlar o yorumları hiç maça gitmediğinizi var sayarak yaptığınıza inanıyorum.Bir üçüncü lig takımının bile maçında gol olunca tribünlerde taraftarlar delice sevinirken ve bu sevinçlerde görmedikleri için çocuklar ve insanlarda ölürken siz nasıl Dragao Stadyumundaki bir maçta yanlarındaki kişiye dikkat etmelerini bekliyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Hevesinizi kırdığım için üzgünüm ama teyze ölmeyi unutmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Evet ya simdi okudum haberi komik teyze:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Ma konuyu kapatalım bence. Ama kadın hayaletten daha korkunç belirtmeden geçemiycem Hala sıkı bir inanmayan olarak devam ediyorum, arz ederim edit: baya 1 dakika arayla dökülmüşüz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Teyze gercekten korkunc sana katiliyorum...Ama ben boyle seylere inanmayi tercih ediyorum. Yoksa buralarda olmazdik degil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Teyze gercekten korkunc sana katiliyorum...Ama ben boyle seylere inanmayi tercih ediyorum. Yoksa buralarda olmazdik degil mi? inanmamak başka, karşıt görüşleri okuyup bilmek istemek başka sevgili dostum. İnsan hayatında hiçbir nokta yoktur ki tamam öğrendim budur diyebilsin. Hayat hep şüphe ve öğrenme isteği ile geçmeli bence, şimdi inanmıyor oluşum bir fikirden etkilenerek farklı bir arayışa girmeyeceğim anlamına gelmez. Hayat durağan değil ki fikirlerimiz durağan olsun. Şimdilik kaydı ile inanmıyorum diyorum Bu arada o yaşta kadının maça gitmesi çok süpermiş. Çok hoş. (kadın fena korkutucu o ayrı ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Ruh kendi halinde takılmış maç izliyor sizene ne arkadaşım Allah Allah.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 hep photoshop bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MjpO Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Bi deli kuyuya taş atmış..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illusion Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 insan gözünün göremediği bir görüntüyü kamera görebiliyorsa ben yarın güzel bi makina alıp cin,hayalet,ruh gibi varlıkların resimlerini ,videolarını çekmeye başlıyorum. kendimede belki bir grup kurarım isminide hayalet avcıları koyarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 insan gözünün göremediği bir görüntüyü kamera görebiliyorsa ben yarın güzel bi makina alıp cin,hayalet,ruh gibi varlıkların resimlerini ,videolarını çekmeye başlıyorum. kendimede belki bir grup kurarım isminide hayalet avcıları koyarım. ufak hatırlatma insan gözünün göremediği kızlötesi ışığı (ışımayı) kameralar görür. Basitçe telefonunuzun bile kamerası açıkken kumandıyı objektife tutun ve düğmeye basın ucundaki ışığı gözünüz görmezken kameranın görülür hale getirdiğini farkedeceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara brn Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 takım elbiseli hayalett ne ınandırıcı ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Hahah yok aslında herşeye paranormal bir anlam yüklememek gerekir Bakın bu işin aslı neymiş... http://skorer.milliyet.com.tr/hayaletin-sirri-cozuldu/-/detay/1616747/default.htm Hayaletin daha net fotoğrafını görebilirsiniz linkte ilk fotoğrafta biraz flu çıkmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Gördüğüm en fake fotolardan biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duramayansular Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 sıktığı yumruğu göremedim. o dokundu bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.