Nilgun Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2012 Merhaba şey ben uzatmadan konuya gireceğim. Yaşadıklarım psikolojik olabilir. Ama sizin yorumlarınızı ve yöntemlerinizi merak ediyorum. Her gece yattığımda uyumadan vücudum hissizleşiyor odam kararıyor. Öleceğimi sandığım için hemen kıpırdıyorum. Bir defada yine yatıyordum karnım açılmıştı, o anda karnımda soğuk ve yapışkan birşey hisettim ve karnıma baktığımda yemin ederim bir yılan gördüm ve avazım çıktığı kadar bağırdım. Bütün ev halkı uyandı bu arada Herneyse birkerede tuvalete kalkacaktım ama üşendim o gün erkenden yatmıştım saate baktım saat 2:50 idi sonra tekrar başımı yastığa koydum ve o an güneşin doğduğunu gördüm odam aydınlandı. Tekrar saate baktım ve saat 8 civarındaydı!! Unutamamıştım o günü belki rüya görürken beynim hala gözlerimdeki görüntüyü algılıyordu ama korkutucuydu. Söylediklerimde yalan, atma vb... gibi şeyler söz konusu değildir. Olayları tüm gerçekliği ile yazdım bide yılan olayı karabasan olabilir çünkü gördüğüm yılın üstümden geçip yere inince yok oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 psikolojik olduğu çok belli. öleceğimi sandım demek bile ölüm korkunun normalin üstünde olduğunu gösteriyor bence. vücudunun hissizleşmesi ve odanın kararması gibi bir his, uykuya dalmaya hazır olduğunun bir belirtisi oysaki. yılan meselesine gelince bu bir halisünasyon. bazen uykudan uyanıklığa geçemeyince yani arada kalınca halisünasyon görebilirsin ki geçen bende birinin beni bıçakladığını gördüm ve o batışını iliklerime kadar hissettim. saat ve güneş olayına gelince rüya içinde rüya oluyor. rüyanın katmanlarında bilinçaltınında oyunuyla bunu yaşamışsın. ben bunu özellikle bir yere geç kalmaktan korktuğum anda yaşarım. kısaca korkmana gerek yok. gayet doğal şeyler bunlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Gün İçerisindeki Çalışma Ortamları, Stres , Vb. Gibi Şeyler Bu Durumlara Yol Acabiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Halisünasyon konusunda SihirliEnerjiye katılıyorum. Bana da sık sık olur. Uyku düzensizliği yorgunluk stres böyle olaylara sebep olabilir. birkerede tuvalete kalkacaktım ama üşendim o gün erkenden yatmıştım saate baktım saat 2:50 idi sonra tekrar başımı yastığa koydum ve o an güneşin doğduğunu gördüm odam aydınlandı. Tekrar saate baktım ve saat 8 civarındaydı!! Uyku bilinçsizliği adını verdiğimiz olay. Bana da çok kez olur. İnternette bulabileceğini sanmıyorum bende çok eski bir kitapta okumuştum. Deliksiz bir uyku denilen şey aslında budur:D Çok yorgun olduğunda rüya bile görmeden deliksiz uyuduğunda ortaya çıkan bir durum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nilgun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 teşekkürler. En azından biraz daha rahat hissediyorum aslında ölmekten korkmuyorum. Sadece gençken hayatı tam olarak anlamadan ölmek istemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 teşekkürler. En azından biraz daha rahat hissediyorum aslında ölmekten korkmuyorum. Sadece gençken hayatı tam olarak anlamadan ölmek istemiyorum. ölmekle ne alakası var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 tamamen psikolojik heleki yorgunken ve uykuya dalıcakken halisilasyonlarıçok görürüz yani ben çok görüyorum yatağımda karıncalar görüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.