sumbul Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2012 site rengı cok secmelı olmaz mı yada okuması aha kolay bır renk bılıyorum sıyah olunca göz yormaz mantıgı var ama bene tam tersi ...lutfen sıte rengı daha okumayı kolaylastıracak yumusak bır renk yapılsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Herkes böyle alışmış ayrıca bence en uygun olanı da bu.. İçeriğe de uygun hani, tutup fosforlu pembe yapamazlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 bence siyah iyi ya. pembe falan olsa zaten çok saçma olur. site ciddiye alınmaz bence siyahtan başka bi renk olursa. neden bilmem ama ben herhangi bi siteye girdiğim zaman siyah ya da beyaz dışında bi renk görürsem siteyi pek ciddiye almam hatta hiç almam. tamam okurum yazdıklarını ama hiç takmadan okurum yani. bence siyah çok iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Herkes böyle alışmış ayrıca bence en uygun olanı da bu.. İçeriğe de uygun hani, tutup fosforlu pembe yapamazlar bencede lee haklı site paranormal kaynaklar olduğundan diğer renkler pek uymaz . Siyah yerine safir mavisi olabilecek en uygun 2. renk olur ki buda hoş bir görüntü ortaya çıkarmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Siyah iyidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Bence arka fonun siyah olması daha ciddiyet katar ki ben çok memnunum. Siyah aynı zamanda da mutluluğunda rengidir(bkz. Japonya) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Siyah bencede iyi aslında bazı forumlarda her üye kendi isteği doğrultusunda ayarlardan istediği tema rengini seçebiliyor aslında öyle bir şey yapılabilirse iyi olur ve böylece rahatsız olanlar profilinden temayı değiştirir kimse için sıkıntı kalmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Bikinili kadınlar olsun arkada tam olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demon Hunter Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 beyaz güzeldir (sin beyazı) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sumbul Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 gözü yormayan okunaklı olsunda ne olursa olsun.boyle okumak cok zor.durmadan word kopyalayarak okumak zorunda kalıyorum sonunda yorulup vazgecıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Siyahtan daha koyu bir renk biliyorsan neden olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Yönetim bunada çözüm sundu zaten olağan site halinden sıkılanlar kendi http://www.gnoxis.com/profil profillerinde dilediği renkleri avatarları resimleri imzaları kullanabilir fontlarda dilediğini yapabilir ancak kitleye hitap eden ana pencere ve görünüm belli bir düzene ve belli standartlara uymak belli bir tipografiye uymak zorunda . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sumbul Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yönetim bunada çözüm sundu zaten olağan site halinden sıkılanlar kendi http://www.gnoxis.com/profil profillerinde dilediği renkleri avatarları resimleri imzaları kullanabilir fontlarda dilediğini yapabilir ancak kitleye hitap eden ana pencere ve görünüm belli bir düzene ve belli standartlara uymak belli bir tipografiye uymak zorunda . çok teşekkür ederim.bilmiyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sumbul Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Siyahtan daha koyu bir renk biliyorsan neden olmasın şeker, tamam haklısın da alternatif olarak başka renkler olması ıyı olmaz mı. hiç kendimizi başkasının yerine koymayız nedense. Öyle kızar gibi söylemişsin ama bende migren var zorlanıyorum okurken ve sonunda siteden çıkmak zorunda kalıyorum. Bu yüzden bu talepte bulundum...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sumbul Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yönetim bunada çözüm sundu zaten olağan site halinden sıkılanlar kendi http://www.gnoxis.com/profil profillerinde dilediği renkleri avatarları resimleri imzaları kullanabilir fontlarda dilediğini yapabilir ancak kitleye hitap eden ana pencere ve görünüm belli bir düzene ve belli standartlara uymak belli bir tipografiye uymak zorunda . link çalışmıyor sevinmiştim ben de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sumbul Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Bikinili kadınlar olsun arkada tam olsun.bir de dalga geçmiş aşk olsun ya bir de dalga geçmişsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sumbul Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Siyah bencede iyi aslında bazı forumlarda her üye kendi isteği doğrultusunda ayarlardan istediği tema rengini seçebiliyor aslında öyle bir şey yapılabilirse iyi olur ve böylece rahatsız olanlar profilinden temayı değiştirir kimse için sıkıntı kalmaz. evet çok iyi olurdu gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Sanırım kullandığınız monitör/ekranla alakalı bir durum. Bazı monitörler gnoxis gibi koyu temalı sitelerde sıkıntı yaratıyor. Benim eski monitörde aynıydı oradan biliyorum. Kendi profilinize girip ayarlayabilirsiniz rengi. Yukarıdaki link örnek olarak verilmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vesnan Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2013 evet benimde gnoxis gibi vbulletin sitem var ve bu sorunu çok yaşadım temayı siyah yapınca iç karartıcı vs vs veya hoş olmadı dendi bazılarıda beyazı sevmedi bende 2'sini yükledim. Aşağıyada koydum temaları isteyen siyah tema isteyen beyaza Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
la luna Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 koyu renk olunca sıkıntı yaratıyor. seçmeli olsa güzel olurdu. teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 siyah iyidir bencede. Site gizemine uygun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Ben Gnoxis'in eski girisini cok ozledim. Muzik de arka plan da hala aklimda. Siteye cok yakisiyordu 6 sene oncesinden bahsediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sumbul Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Admin lütfen alternatif renk seçenekleri butonu koyun sitenin köşesine. inanılmaz yoruyor siyah beni ve mecburen siteden çıkıyorum çok kalamıyorum. Baş ağrımı resmen azdırıyor........ lütfennnnnnnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sumbul Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Admin , linki düzeltir misin lütfen çalışmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2014 yazıları en rahat okuyabileceğin renk siyah beyaz da tam aksine en rahatsız edici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.