vahey Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2007 Merhaba; Arkadaslar pagan,wicca,etnik,celtic,scottish,folk... vb.. tarzda müzik isteyen arkadaslar varsa emal adreslerini bıraksınlar ücretsiz olarak cd dağıtımı yapacağım..Kendi hazırladığım cd ler inkubus sukkubus,lorena mc kennit,forseti,empyrium,blackmore's night,celtic woman,pagan night,shamanic soul vb.. bu tarz guruplardan olusmaktadır.ilgilenen ardaslar var mı? saygılarımla.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 vahey ben ilgileniyorum .........abi özellikle pagan müzikleri. İlk ben gördüm ilk ben isterim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahey Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 vahey ben ilgileniyorum..........abi özellikle pagan müzikleri. İlk ben gördüm ilk ben isterim:D talep kabul edilmiştir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Forumda mail adreslerinizi vermeyin.. pm ile iletişim kurabilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 ya bu tür müzikler sadece 1 kişidemi bulunur sanki.. nie topic acma gereksinimi?? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 ankara,kızılay,karanfil sokak... ordaki "bazaar "adı altındaki mekanlarda bulabilirsiniz... tam mekan vermiyorum ama içlerine girin,biraz da altına inebilirsiniz bulunmaz nimetler gibi bakmayın bu müziklere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Bak şimdi "mazi" canlandı gözümde hex. :)Bazaar gerçekten güzel ve enteresan bir mekandır.Bende ilgileniyorum söylediğin tarzdaki müziklerle arkadaşım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahey Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2007 merhabalar... true yakında elinde olucaktır lutfen ıletısım bılgılerını konusalım..dıger arkadaslara tesekkurrler..ama ınanın bazı seyler bazen tek yerde bulunabılır.. saygılarımla.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 baba ben de istiom yaa..rica etsem bana da yapar msn dostum... en iisi pm den konusmak bunu galba... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2007 ben lime wire la indiriyorum o şekilde daha kolay ulaşabilirsiniz ama dikkat edin virüslere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisper Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 neden paylasmıyosun bizimle vahey burası paylasım yeri degil mi.? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Şunu bir dinleyin derim. Benim favori müziğim... http://www.sanatansociety.org/indian_epics_and_stories/indian_music_morning_meditation_Aheer_Bhairavi.mp3 -------------------- Bu da 1940'lardan hintçe şarkılar. İlgilenenler için... Indian Melody : Old Melodies - 1940s Collection 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roanfin Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahey Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2010 http://www.hotfilemp3.net adresinde bulunabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.