SecretFairy Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2012 Arkadaşlar merhaba Öncelikle bir sorum var.Aslında buraya yeni katıldım bayadır da takip ediyorum.Karmaşık bi durumum var.Ne zaman meditasyon yapmaya odaklanmaya kalkışsam yada konsantrasyon olmaya kalkışsam sürekli başım agrır basit bi agrıda degil devamlı 1 saat boyunca agrır durur ve bunun yüzünden hiç mi hiç ilerleyemiyorum biri yardım edebilirmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2012 Çakraların girişleri olduğu gibi çıkışları vardır. Meditasyon esnasında, üst çakralarına gelen enerji, çıkamıyor. Tıkanıyor ve ağrı yapıyor. Bunu ancak daha fazla meditasyon yaparak çözebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Reiki + düzenli meditasyonla hiç bir sorunun kalmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SecretFairy Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Reiki ve daha fazla meditasyon anladımm teşekkür ederim ^.^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ZeynelAbidin Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2012 meditasyon yoğun bir konsantrasyonla sağlanabilir. Ama dünyamız o kadar çabuk ki günlük işler güçler işte bazi insanların kafası meditasyona sarmaz ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.