sonokta Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2012 Sanırım anlamadığım bir şekilde olayları önceden sezinliyorum Bir kaç örnek vermek istiyorum yurtdışında singapurdaydım kapıının önüne çıkmış sigara içiyordum birden aklıma babannemle diyaloglarım geldi daha sonra birden annanemin öldüğünü düşündüm biraz sokakta oyalandım telefon yanımda değildi sonra odama çıktım cevapsız aramalar ve mesaj vardı abana ulaşamayan kardeşim mesaj çekmiş ve annanemin öldüğü yazıyordu google da saçma sapan ne aradığımı bilmeden dolaşıyorum karşıma motivasyon mektubu çıkıyor ne oldu ğunu anlamak için tekrar google motivasyon mektubu yazıyorum açılan sayfalardan linklere tıklamadan fransa ile ilgili bir cümleyi okuyorum bir kaç saat sonra nette fransadaki arkadaşımla konuşamaya başlıyoruz ve bana motivasyon mektubu yazdığını ve başka bir ülkeye gitmek istediğini yazıyor Bir gün bir arkadaşımla oturuyorum bir firma ile ilgili konuşuyoruz neyse kalkıyoruz yürürken bahsettiğim acentanın arabası karşımda duruyor Böyle defalarda faklı olay oldu bunlar acaba tesadüf yoksa bir sezinlememi veya herhangi bir şey mi var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LILITH3421 Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 buna benzer olayları bende hep yaşıyorum . forumdaki arkadaşlar durugörü olabıleceğini söylediler . geliştirilebilinirmiş nasıl geliştirilir henüz bılmıyorum bende yeni uyeyim öğreniriz umarım. ancak iyi bişi olduğunu öğrendim bazılarına çok üzülsekte ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Durugörü'den ziyade 6.his kuvvetli olabilir.Ve ne yazık ki bu konuda kendini geliştirebilmen mümkün değil.Hisler yönlendirme ile ortaya çıkmaz.Kendiliğinden doğal yollarla ortaya çıkar.Yanılıyorsam eğer beni düzeltin arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 yeteneğini geliştirmelisin... daha dikkatli ol hatta yazarak daha iyi hatırla.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sonokta Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 durumun ne olduğunu tam çözebilirsem,belki geliştirmeye çalışırım ama durumun ne olduğunu anlamış değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sonokta Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 birde bugün şöyle bir şey oldu bir kaç gün önce aklıma herkes bilir fenerbahce eski teknik direktörlerinden aragones geldi.Acaba neredeki falan dedim sonra hiç araştırma yapmadım bir kaç saat önce tesadüfen onunla ilgili bir haber okudum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 6. his (: 6. hissi geliştirmeyle telepati geliştirmenin alıştırmaları aynı. Yardımcı olduğum bir kaç kişi var istersen sana da yardım edebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sonokta Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 çok memnun olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.