MALCOLMX Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2007 http://www.cinefan.net/upload/1174467335.jpg Yönetmen: Darren Aronofsky Oyuncular: Sean Gullette Mark Margolis Ben Shenkman Süre: 84' Yapım Yılı 1998 Son derece yetenekli bir matematikçi olan Max Cohen doğadaki kaosun belli bir düzene sahip olduğuna inanmaktadır. Bu teorisinden hareketle borsadaki hareketlenmelerde de bir düzen olduğunu ileri sürer. Çok gelişmiş bir bilgisayar yardımıyla borsadaki düzeni keşfetmeye çalışan Max bir türlü istediği sonuca ulaşamamakta ve yavaş yavaş paranoyanın içine düşmektedir. Gerçekten çok güzel ve çok farklı bir film.İzlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 http://img411.imageshack.us/img411/4695/72tg1.png Çocukluğundan beri sürekli güneşe baktığı için dayanılmaz baş ağrıları çeken ve birlikte çalıştığı yaşlı profesör dışında hiçbir insanla anlaşamayan Max Cohen, evde, tüm varoluşun anlaşılmasını sağlayacak bir süper bilgisayar yaratan bir matematik dehasıdır. Hem bir Kabalist tarikat, hem de güçlü bir Wall Street firması artık onun peşindedir ve iki taraf da müthiş finansal vaatlerle Max'i baştan çıkarmaya çalışmaktadır. Max ise hayatta başka seçenekler de olduğuna inanmaktadır. 1-Matematik tabiatın dilidir. 2-Etrafımızdaki tüm varlıklar ve olaylar rakamlarla anlatılabilir. 3-Eğer herhangi bir sistemi grafiklerle anlatırsanız, şekiller ortaya çıkar. 4-Doğanın her yanında şekiller vardır. http://www.youtube.com/watch?v=JRgIbKEsYT4&feature=related 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 ya garip filmlerden bir tanesi...izlerken sonunu dusunmeden alıkoyamadım kendimi...adam şizofren napiim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 darren aranofsky takipçisi olmamı saglayan film:) zaten onunda ilk filmi :) bu arada pitch hadi filmin sonunuda sölede tam olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 darren aranofsky takipçisi olmamı saglayan film:) zaten onunda ilk filmi :) bu arada pitch hadi filmin sonunuda sölede tam olsun yok olmaz söylemem......yani söylememem lazım diye düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 yok olmaz söylemem......yani söylememem lazım diye düşünüyorum... e yani:) bu arada ben bizzat kendim severim bu filmi..ayrıdır bende yeri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 e yani:) söylemedimde zaten......bi ara istanbula eski ev arkadasımı ziyarete gittigimde izlemiştim bu filmi...film bittikten sonra otobüse binip geri gelmek koydu...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 filmi ilk izlediğimde adam yerine ben delirecektim nerdeyse... aklıma getirdiğin iyi oldu boogee bi daha izleyim bu aralar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 benimde dun arsivde denk geldi yeniden izledim ordan geldi aklıma bi çok kere izlenilebilesi bi film:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 guzele benzıyo kıssa zmaan ıcınde seyretmeye calısıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2008 Aronofsky' nin nasıl bir yönetmen olacağının sinyallerini verdiği film. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.