Virtue Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2012 Fenalarmış (sonuncu hariç ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Benim de korkunç kıyafetler giyip dolaşasım var yaa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Eskişehirde cadılar bayramı partileri var. İstanbul'da Taksim'de sinerji yapıyor böyle bir kostüm partisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 evet bazı yerlerde yapılıyor da gönül ister sokaklarda dolaşalım:D ama cin diye döverler büyük ihtimal:D artı şimdi fark ettim 9gag ta görünce, 4. resim çocuk kaçırmışlar da fotoyu göndermişler gibi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.