Topal Kırkayak Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2012 Balmorhea - The Winter http://www.youtube.com/watch?v=viN41AnA0uc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NiSh Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Bayıldım bayıldım.. açtım ve bitene kadar beni ne kadar hoş ettiğini anlamadım bile forumda dolaşırken.. Farkettiğimde ise vay be dedim Güzeldi dostummmmmmmmmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Beni de çok dinlendirdi.. Az şekerli bol köpüklü kahve ve sigarayla daha bir güzel oluyor.. Beğendiğine sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NiSh Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2012 Ah tesadüf dinlerken kahve içiyordum güzel geliyor cidden.. Dinlenmeli tavsiye ediyorum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.