Herakles16 Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2012 Bir 2 sene once bu cin, ruh gibi varliklari arastirmaya basladim ve (zaman veremiyecegim) bir sey musallat oldu. tabi kucuktum ve "cin kimmis sana meydan okuyorum" gibi bir soz soyledim ve o gunden sonra basladi. beni sabahlari rahatsiz eden bir sey yok aksam olunca evde odamda biri dolaniyor ve icimden onunla konusuyorum. bildiginiz artik lambam acik uyuyorum. simdi de lamba yanip sonuyor. artik bende alistim, korkmuyorum. bilinc alti degil bu arastirdim. bir de soyle birsey var; babama bir disi cin musallat olmus zamaninda, hocalara falan gitmis. babam geceleri yatarken birden cin icine girmis. babam bir zaman sonra evlenince, bir daha bulasmamis. babaannemde bir olay yasamisti. zamaninda birisi buyu yapmis hocaya gitmisler ve babaannem yatakta iken hoca gelmis ve hoca transa gecip bi 40-45 civarinda cin getirmis. bunlari babaannemde gormus kiyafetli falanmislar gozleri buyuk ve parmak kadarmislar. neyse sonra babaanneminn parmagina hoca dokunmus ve parmagi bir televizyon gibi bu buyuyu kimin yaptigini gostermis ve hoca cinlere soylemis o kisiyi getirmis ve bir karacarsafli kadin cikmis boyle bizim akrabalarda cok olay var. simdiden tesekkurler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2012 Biriniz yardimci olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OenZeoz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yardımcı olunacak konuyu daha açık ve sade bir dille anlatırsan neden olmasın ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Ne bakimdan? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Benim yasadigim olayi ben onunla iletisime gecmek istiyorum. Oburleri bizim aileden yasadiklari olaylar.saygilar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Konudan Bişey Anlıyamadım OenZeoz Haklı Sade Bi Şekılde Anlatırsan İyi Olur kendı Hikayenı Anlat babanın Veya Babaannenın Değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OenZeoz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Ben iletişime geçmenden yana değilim açıkcası şuan anlattıklarını okuduktan sonra.. Tabii keyfin bilir, sana yardımcı olamayacağım üzgünüm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Ben simdi 2sene once bir saflik ile " cinler kimmis gelsinde meydan,okuyim"dedim ogun basladi imtahan ruyalar olsun,kokulat olsun,lamba yanip sondurmeler falan korkuyordum. Ama benimle bir iletidime gecmeye calisiyor zannediyorum bunun hakkind bana yardimci olur musunuz?Saygilar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Sevgili Herakles16; bir cine, " cinler kimmiş gelsinde meydan okuyayım" dersen, cin gelmez. "Cin" bir ırk türünün ismidir sadece.. ne kadar zikredersen et hiç bir varlık bu cümleye icabet etmez.. Hem çağrılması bu kadar basit olsaydı bir çok insan bu yöntemi kullanır işini görmeye bakardı.. Yaptığın olaya gelince şöyle izah edeyim; Evrende pozitif enerjiler olduğu gibi etrafta dolaşan negatif enerjilerde var, bizler kendimizi evrene açmadan önce bir takım hazırlıklar yapar, evrenden en hayırlısı için dileklerde bulunuruz. Senin yaptığın olay biraz evrene kendini bilinçsizce açmaya giriyor.. Bu da pozitif enerjilerden çok negatiflerden nasiplendiğin anlamına gelir.. Bilinçaltını araştırdım yazmışsın ama bilinçaltı dediğimiz olay kesinlikle basit bir mevzu değildir. Bugün bilinçaltına odaklansak belkide uçabiliriz Hayatımızda ki her blokenin, her korkunun, her başarısızlığın ardında bilinçaltı travmaları yatar. Bu nedenle onuda küçümsememek lazım.. Gelelim ailene; Ailenin başına gelenlerle de sen bir bağdaşma yapamazsın.. örneğin; babamın cini vardı şimdi bendede var diyemezsin yani.. Cinlerde bizim gibi çoluk cocuk sahibi iş güç sahibi varlıklar işleri güçleri yokta senimi korkutacaklar Ciddi bir büyü sonucu bir varlık musallat olur da yapan kişide bu işlerin ilmini bilir tecrubelidir anlarım.. ama bu şekilde musallat olayı olmaz İllaki ben çok huzursuzum diyorsan; üzerinde muhafazateyn surelerini taşıyabilir veya okuyabilirsin.. Sabah akşam meditasyon yapmak ve kendine beyaz bir ışığın gelip seni koruduğunu imgelemekte işe yarar.. Hangisini istersen onu kullan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Tesekurler faydali. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Northice Başaralı Düşüncelerimi Tercüme ettiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackmax053 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Sevgili Herakles16; bir cine, " cinler kimmiş gelsinde meydan okuyayım" dersen, cin gelmez. "Cin" bir ırk türünün ismidir sadece.. ne kadar zikredersen et hiç bir varlık bu cümleye icabet etmez.. Hem çağrılması bu kadar basit olsaydı bir çok insan bu yöntemi kullanır işini görmeye bakardı.. Yaptığın olaya gelince şöyle izah edeyim; Evrende pozitif enerjiler olduğu gibi etrafta dolaşan negatif enerjilerde var, bizler kendimizi evrene açmadan önce bir takım hazırlıklar yapar, evrenden en hayırlısı için dileklerde bulunuruz. Senin yaptığın olay biraz evrene kendini bilinçsizce açmaya giriyor.. Bu da pozitif enerjilerden çok negatiflerden nasiplendiğin anlamına gelir.. Bilinçaltını araştırdım yazmışsın ama bilinçaltı dediğimiz olay kesinlikle basit bir mevzu değildir. Bugün bilinçaltına odaklansak belkide uçabiliriz Hayatımızda ki her blokenin, her korkunun, her başarısızlığın ardında bilinçaltı travmaları yatar. Bu nedenle onuda küçümsememek lazım.. Gelelim ailene; Ailenin başına gelenlerle de sen bir bağdaşma yapamazsın.. örneğin; babamın cini vardı şimdi bendede var diyemezsin yani.. Cinlerde bizim gibi çoluk cocuk sahibi iş güç sahibi varlıklar işleri güçleri yokta senimi korkutacaklar Ciddi bir büyü sonucu bir varlık musallat olur da yapan kişide bu işlerin ilmini bilir tecrubelidir anlarım.. ama bu şekilde musallat olayı olmaz İllaki ben çok huzursuzum diyorsan; üzerinde muhafazateyn surelerini taşıyabilir veya okuyabilirsin.. Sabah akşam meditasyon yapmak ve kendine beyaz bir ışığın gelip seni koruduğunu imgelemekte işe yarar.. Hangisini istersen onu kullan herşeyi felsefi olarak düşünme kötü cinlerde var iyi cinlerde musallat olma ihtimali yokmu sanıyorsun sen onlarla ilgilen kafa tut bişi olmasın hadiya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiDDeTxLG1 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Sadece korkmuşsun.İnsanla iletişime geçmeleri Hz.Muhammed'in yeryüzüne gelmesiyle yasaklandı.Önemli bir amaç veya tahrik olmadıkça bu yasağı delmezler.Senin dediklerini diyen bir çok insan var.Sen korkmuş ve olanları olumsuza yormuşsun bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Ben cin kimmis degil cinler kimmis dedim imla hatasi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 herşeyi felsefi olarak düşünme kötü cinlerde var iyi cinlerde musallat olma ihtimali yokmu sanıyorsun sen onlarla ilgilen kafa tut bişi olmasın hadiya Kafa tutmak öyle olmaz yalnız Ayrıca yazdıklarımda felsefi değil tamamen birebir ilimle ilgilidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Bu olaylari gectim ben dun astral seyahat denedim saat4 gibi oluyordu fakat bildiginiz ellerimi birisi tuttu ve cikmami onledi gozlerim kapaliydi ve ellerimi tutan bir insan gibi birsey gordum kafasi uzun ve icine basikti tanimadigim bir varlik neyse gece oldu yattim ve ruyamda birisi konusuyordu " astral seyahat yapman engelllendi" gibi bir soz soyledi ve aninda uyandim. Fakat o sozu duyarken bilincim yerindeydi ve uyudugumu fark etmistim.TESEKKURLER. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haketa Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Astral seyehat beyın gucuyle alaka bı olaydır bır varlıkla üstünü kapatman çok sacma. düşündüğün için o sırada hersey görebılırsın çünkü beyın tek bıseye kolay kolay odaklanamıyor ve korktugun ıcınde bu tur şeyler hissetmen veya rüyanda duyman cok normaldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpaganic Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Sevgili Herakles16; bir cine, " cinler kimmiş gelsinde meydan okuyayım" dersen, cin gelmez. "Cin" bir ırk türünün ismidir sadece.. ne kadar zikredersen et hiç bir varlık bu cümleye icabet etmez.. Hem çağrılması bu kadar basit olsaydı bir çok insan bu yöntemi kullanır işini görmeye bakardı.. Yaptığın olaya gelince şöyle izah edeyim; Evrende pozitif enerjiler olduğu gibi etrafta dolaşan negatif enerjilerde var, bizler kendimizi evrene açmadan önce bir takım hazırlıklar yapar, evrenden en hayırlısı için dileklerde bulunuruz. Senin yaptığın olay biraz evrene kendini bilinçsizce açmaya giriyor.. Bu da pozitif enerjilerden çok negatiflerden nasiplendiğin anlamına gelir.. Bilinçaltını araştırdım yazmışsın ama bilinçaltı dediğimiz olay kesinlikle basit bir mevzu değildir. Bugün bilinçaltına odaklansak belkide uçabiliriz Hayatımızda ki her blokenin, her korkunun, her başarısızlığın ardında bilinçaltı travmaları yatar. Bu nedenle onuda küçümsememek lazım.. Gelelim ailene; Ailenin başına gelenlerle de sen bir bağdaşma yapamazsın.. örneğin; babamın cini vardı şimdi bendede var diyemezsin yani.. Cinlerde bizim gibi çoluk cocuk sahibi iş güç sahibi varlıklar işleri güçleri yokta senimi korkutacaklar Ciddi bir büyü sonucu bir varlık musallat olur da yapan kişide bu işlerin ilmini bilir tecrubelidir anlarım.. ama bu şekilde musallat olayı olmaz İllaki ben çok huzursuzum diyorsan; üzerinde muhafazateyn surelerini taşıyabilir veya okuyabilirsin.. Sabah akşam meditasyon yapmak ve kendine beyaz bir ışığın gelip seni koruduğunu imgelemekte işe yarar.. Hangisini istersen onu kullan Pardon** "Cin" bir ırk türünün ismidir** mi dediniz ? Cin genel bir addır , ırk ismi bile değildir. Cin ismi zikredilirse, belli enerjiler tarafından rahatsız edilir , zikredilmemesi gerekiyor... Öbürleri hakkında çok doğru söylemişsiniz ... Ama bu ikisi hakkında düşünceniz yanlış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Ben cin degil cinlet demistim hatta kufurde etmistim kucuktuk iste. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 benim gördügüm şekilde ise senin olayın sadece bilinçaltına girmektedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 yukarıda cin ismi telaffuz edildiğinde belli enerjiler tarafından rahatsız edildiği söylenmekte... çevremde çok görüyorum bunu; cin kelimesi yerine üç harfli kelimesini kullanmaktalar... şahsen ben inanmıyorum Kur'an-ı Kerimde Cin süresi var, ismi sürelerde geçiyo ... Kur'an!a inanan bir insanın cin kelimesini kullanmada bi sakınca görmesi şaşırtıcı ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
westsiena Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 yine bilende bilmeyende kafasına göre birşey sallamış bazı arkadaşlar gereğinden fazla film izliyo heralde bu sitede çok liseli arkadaşımız var arkadaş bir konu paylaşmış yorumlarınızı istiyor biliyorsan cevapla bilmiyorsan kafana göre sallama....her insan başka boyuttaki bir varlıkla iletişim kurmaz iletişim kurmak için o insanın ya içinde bir enrji taşıması yada enerjisi olan bir yerde bulunması lazım ama bana ilginç geldi meydan okuman onların cevap vermesi seni yoklamaları bu kadar kolay olmaması lazım senin gördüklerin halisinasyon yada babanın akrabaların başına geldiği için psikolojik olarak gerilmen korkman korkutman kendine söylediğim bu kadar basit değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Ne güldüm ya okurken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.