saiek Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2012 [video=youtube_share;1tC2-R95wz4]http://youtu.be/1tC2-R95wz4 bir çoğu gökyüzünde 01:00 ila 06:00 arası garip renklenmeler gözlemlediklerini belirtmişlerdir. Bazı görsel kayıtlarda sarı ışıkların gök yüzünde görüldüğü belirtilmiştir. Bu gibi olayların 2011 den beridir mevcut olduğu hatta bununla ilgili youtube üzerinde çok net kayıtların olduğu biliniyor … Kimisine göre bu durum güneş fırtınasının yarattığı bir etki, kimisine görede yer kürenin hareketlenmesi sonucu oluşan bir doğa olayı, kimi kesimlerde bu durumu maya lar ve 2012 ye bağlamaktadırlar… 22.09.2012 seslerin istanbul – ankara ve izmir kesimlerinde devam ettiği bilgisi alınmıştır. Kaynağının belirsiz olduğu ve sanki inşaat çalışması ve/veya jet motoru tipi bir benzeme olduğu sosyal medyada yer buluyor … Sosyal medyann çoğunluğu bu sesin HAARP olarak nitelendirselerde kesin bilgiler kayıtlar sonrası ortaya çıkacaktır … daha önce açıldıysa kusura bakmayın.yeni denk geldim habere ilginç geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Elbet mantıklı bir açıklaması vardır. Tabii en son seçenek mayaların takvim olayı olduğu kesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 ekşisözlük trollerinin uydurduğu olay değil mi bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Korku filmlerinde oluyor bu ses yabancı gelmedi bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 bu konuyu araştırmıştım bir ara ve güneşteki patlamaların çıkardığı sesin uzayda yankılanarak buraya duyulması olduğunu öğrenmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Güneşte büyük bir patlama oldu onun etkisi... Gökyüzünde görülen ışıklar ve ses tamamen güneşten kaynaklanıyor. NASA önümüzdeki yıllarda daha büyük bir patlama bekliyor ve gerçekleştiğinde gökyüzü dünyanın her yerinde tıpkı kuzey ışıkları gibi kıpkırmızı ışıklarla kaplanacakmış... Bakalım bekliyorum Fotona girişin etkisi olması işime gelir doğrusu ama biliminde her şeye bir açıklaması var malesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Genel bir cevap olarak şu verilmişti yanlış hatırlamıyorsam; "gökyüzündeki garip seslerin sırrı çözüldü. 30 ağustosda atlas 5 roketi ile uzaya gönderilen rbsp gözlem uydusu dünyanın etrafında yüksek enerjili ve parçacıklarla dolu geniş bir radyosyonlu alan tesbit etti. dünyanın hızla bu enerjili bölgeden geçmekte olduğu ve enerji dolu alanın dünyanın etrafından dolanması ile atmosferik seslerin insan kulağının duyabileceği boyutlara ulaşmasına sebep oluyor....." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Güneşte büyük bir patlama oldu onun etkisi... Gökyüzünde görülen ışıklar ve ses tamamen güneşten kaynaklanıyor. NASA önümüzdeki yıllarda daha büyük bir patlama bekliyor ve gerçekleştiğinde gökyüzü dünyanın her yerinde tıpkı kuzey ışıkları gibi kıpkırmızı ışıklarla kaplanacakmış... Bakalım bekliyorum Fotona girişin etkisi olması işime gelir doğrusu ama biliminde her şeye bir açıklaması var malesef bunu öğrendiğim iyi oldu bende merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Ne alakası var fotonla ne saçmalıyorsunuz. Bilimsel açıklamasını yazmış arkadaş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Güneş patlamalarından sonra saçılan enerji Dünya'ya ulaşıyor. Tıpkı yıldırım düşmesi gibi ses sonradan duyuluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 0:49'daki "uzay gemisi" seslerine kadar gayet inandırıcı gelmişti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lqym Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Güneş patlaması değil başka bir başlığın altında yazmıştım uzun zamandır sanırım 2010 dan beri bir radyasyon kuşağının içinden geçiyor muşuz. Nasa bu kuşağın içine uydu gönderip ölçüm yapmış vsvs. Uzun yıllar daha bu kuşağın içinde kalacakmışız, kuşağın boyutu henüz ölçülememiş milyarlarca km uzunluğundaymış. Biz buranın içinden geçerken bazen frekanslar insan kulağının duyabileceği seviyeye geliyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Australi Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Beyler Nakur yılının ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Alakası yok uyduyla filan. Şimdiye kadar gönderilen uydular, ölçüm aletleri niye ses çıkarmadı. Yıl 2012 adam 2010 dan önce anlatmış neler olacağını olay nakur hadisesidir kuranda anlatılmıştır. Sur sesine benzetilmiştir ancak değildir. Araştırın bakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackmax053 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 adam arkadan fon müzigini vermiş sizi kandırıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lobelia Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 mavi ışın projesinde de anlatılan 3 boyutlu uzay şovuna hazırlık olarak yapıldı diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiDDeTxLG1 Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 O proje benim gözümde tamamen uydurmaca.Sonuçta o ışınların kaynağı belli olacaktır...Yani dediğiniz gibi de olsa boşuna bir çaba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Her ne kadar bilimsel açıklaması olsada, dün gece uykumu kaçırmaya yettide arttı be Hele hele Nakuru hiç düşünmek dahi istemiyorum.. :S uykularım kaçıyor ya düşündükçe :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Stanly Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 hahha gülmekten yıkılıyorum arkadaşlar bu bir filmden alınan ses bu dünyanın her yerinden videosu yapılıp youtube kondu türklerde yaptı bir çok haber sitesinde bunun şaka oldugu yazıyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Saçma sapan arka fon müziği yüzünden hiç bi' anormal ses duymadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Hoş bir dark ambient parçasıymış, arkadaş ya Lustmord'tan ya da Hills Have Eyes filminin müziklerinden araklamış heralde. Biraz dikkatli dinleseniz, 00:01'de sesin video üzerine yapıştırıldığını anlarsınız, akıl fikir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
binbir9senaryo11 Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 herkesin görüşüne saygılıyım fakat bu uydurma bi işe benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eyvaan Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 ses devam ediyormu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 dünyanın değişik bölgelerinde, değişik tarihlerde benzeri olaylar ve farklı sesler aktarılıyor/rapor ediliyor ; google/youtube aramalarında farklı versiyonlarına ulaşabilirsiniz; örnek google araması;link Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Geçenlerde TV'de bir belgesel izlemiştim. Bilimsel olarak bu seslere bir açıklama getirmişlerdi. Ana araştırma merkezi, seslerin en şiddetli olduğu Kanada'da ki bir kasabaydı. Aklımda kaldığı kadarıyla; dünyada oluşan seslerin farklılaşarak atmosferden tekrar geri dönmesiymiş... Seslerin farklı şekilde olmalarının nedeni ise o bölgede ki faaliyet biçiminden kaynaklanıyomuş. Yani, sanayi bölgeleri vs... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Geçenlerde TV'de bir belgesel izlemiştim. Bilimsel olarak bu seslere bir açıklama getirmişlerdi. Ana araştırma merkezi, seslerin en şiddetli olduğu Kanada'da ki bir kasabaydı. Aklımda kaldığı kadarıyla; dünyada oluşan seslerin farklılaşarak atmosferden tekrar geri dönmesiymiş... Seslerin farklı şekilde olmalarının nedeni ise o bölgede ki faaliyet biçiminden kaynaklanıyomuş. Yani, sanayi bölgeleri vs... kullandığımız cihazların çıkardıkları radyo dalgaları atmosferden geri dönüp ses dalgası frekansına düşüp düşmediğini araştırsalar belki bir şeyler bulunur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.