Ivan Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2012 21 aralık tarihine kadar her gece gökyüzünde yer alan yıldız ve gezegen kümelerini sizinle paylaşacağım. Bu eşsiz güzellikleri görmenizi çok isterim. Program adı; Stellarium, konum Erzincan Gökyüzü açık ve resimde görüldüğü gibi görüntü vardı. Ne muhteşem bir manzara ama, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Müthiş.. Bu gece kaçırmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 İlgisi olanlar bu konuya da bakabilir, kış geliyor hexagon oluşmuş. 11-12 gibi gökyüzünde beliren Orion (Avcı) takımyıldızı çok güzel görünüyor. Yine aynı saatlerden sabah saatlerine kadar Orion'un biraz üst tarafında parlak Jüpiter bulunuyor. Ve Jüpiter'in sağına bakarsanız da çıplak gözle dahi sıkışık bir alanda bir çok parlak yıldızın barındığı Ülker yıldız kümesini görebilirsiniz. Ben 20x80 dürbün ile sabaha karşı Ülker'e baktığımda oldukça şaşırmıştım yüzlerce yıldızı sayabiliyordum dar görüş açısı olmasına rağmen. Güzel bir dürbün ile Jüpiter'in uydularını bile görebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ameliee Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 muhteşem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2012 4 kasım, 2012 23:48 suları, bulutlanma göz önüne alınıp atmosfer kirletilmiştir. Manzara harika, kızıl kızıl parıldıyan eldebaranı görmenizi isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.