boogee Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2012 Bu haberleri vermekten nefret ediyorum ve 3. kez Gnoxis vasıtası ile tanıdığım bir insanın toprağa gitmesini seyrediyorum.. 11 Kasım 2007 girişli üyemiz Night_Mare ( Barış ) rahatsızlığı sebebi ile yattığı hastanede hayata gözlerini kapatmıştır..Ailesine ve tüm dostlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.. Huzur içinde uyu .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Huzur içinde yatsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Hepimizin bir gün öleceğini bildiğimiz halde tanıdıklarımızın, sevdiklerimizin bizden önce gözlerini kapaması acı veriyor :/ Umarım istediği gibi bir yaşamı olmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2012 Huzur içinde uyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123tr Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 başımız sağ olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 oha şok oldum resmen :S huzur içinde yatsın. Ne rahatsızlığı vardı ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Allah rahmet eylesin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır diliyorum.Forumdaki geçmişte yazdığı mesajlara biraz baktım da kötü oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adoniss Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Allah rahmet eylesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 başımız saolsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Basımiz sagolsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AqreSifLady Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 yazık mekanı cennet olsn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Huzur içinde yatsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 şimdi yalnızım topiğini görüp baya etkilendim. Kaç yaşındaydı bilmiyorum hoş her ölüm zamansız değilmidir? Kimi çok daha zamansız. Sevdiklerine sabır diliyorum. Umarım gittiğin yer çok daha iyidir. Umarım gittiğin yerde yalnız olmazsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Rest In Peace... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Başımız sağ olsun.Huzur İçinde Yatsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Mekanı cennet olsun.Huzur içinde yatsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzey92 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 ' Zaman akıp giderken sürekli yanında birilerinide götürüyor ' Mekanı cennet olsun tanımadığımız biri olsa umursamıyoruz ama tanıdığımız biri ölünce ölümün yakınlığını tekrar anlıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Isikla kal sevgili Baris./ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Eski mesajlarına bir göz attım da kötü oldum :/ Başımız saolsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Allah Rahmet Eylesin, Mekanını Cennet Eylesin, Ailesine Sabır Versin..Başımız sağolsun.. Şok oldum..Konuyu Night_Mare açtı sandım, girince...tekrar başımız sağolsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOFblooD Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Allah ailesine sabır versin, mekanı Cennet olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Huzur içinde yatsın. Başımız sağolsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Aileden biri daha uctu basimiz sagolsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.