Herakles16 Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2012 (düzenlendi) Benim bu olayim 4.sinifta oldu.Anlatmaya basliyayim; Oglen saatlariydi okuldaydik ve yemek yemistik en alt katta (yemekhaneden cikinca sagda asansor karsisinda ise konferans salonu var) yemekleri yedik ciktik asansorun orda konusuyorduk 6kisiyiz ve konferans salonundan bir ses geldi kapi kilitliydi ama biraz itince ici gorunuyordu. Ben kapiyi araladim ben ve arkadasimla iceri baktik ve baktigimiz anda arkadaki arkadasim asansore yapismisti nefes alamiyordu arkadasi ordan cektik asansor icine gocmustu ama arkadasta bir aci yoktu. Sonra hademeleri cagirdik ve icerde cam kirilmisti ve havalandirma bozulmustu. Icerde gordugumuz varlik: 2tane kopek ama bi 2-3metre civarinda arkalarinda bir adam sanki bir mezarlik bekcisi gi bj iydi bunu bir arkadasim daha gordu olaylar bitince cok kotu koku sardi.Bir ilginclikde bu olaylar sonra bizim arkadasda psisik yetenekler basladi odaklanip hemen elinde ates olusturdugunu gordum cok ilginc.TESEKKURLER. NOT: IMLA HATASI VARSA OZUR DILERIM. Kasım 6, 2012 Herakles16 tarafından düzenlendi Eksiklik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yetkililer aciklayabilir mi ne yapmamlazim bu demon mudur yoksa cin midir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Kesin Demondur. Allah yöneticilere sabır versin gerçekten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Demon listelerinde bu tarz seylerin oldugunu gordumde bende bu olayimi paylastim nevermore da yorum atarsa sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpaganic Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Demon mu cin mi yoksa bedensiz bir varlık mı Üçü de aynı şeydir , kavram yanlışlığı var .. batı tarafı demon,devil,satan, der , doğu tarafı cin, ifrit,şeytan, der. Genel bir terimde bedensiz varlık kullanılır . Senin gördüğün evet bedensiz bir varlıktır. Melek olmayacağına göre cindir . Demondur . Belki de bir ruhtur .. Ama şu köpek olayına takıldım ben.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Nevermore danda cevap istiyorum fakat cin,ifrit,seytan Yanlis olmus ifrit cinin basidir diyebiliriz seytan ise demonlarla bolunur diye biliyorum ,konular var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpaganic Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Nevermore danda cevap istiyorum fakat cin,ifrit,seytan Yanlis olmus ifrit cinin basidir diyebiliriz seytan ise demonlarla bolunur diye biliyorum ,konular var. Tamam ifrit , şeytan genellemesi de biraz ayrı ama ifrit cinlerin başı değildir, ifrit cin türündendir. Ama işte düşük enerjili varlıklara cin adını takmışız , yüksek enerjili varlıklara da ifrit ,demon , şeytan gibi isimler veriliyor ama neyse. Çok sorun değil ama yine belirtmek istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Basidir demedim baslarindandir dedim bir yanlisimvarsa ozur dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
batuhanbesok Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 fazla gelişmiş hayal gücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 fazla gelişmiş hayal gücü Sadece bilgililer yorumlasin dedim oasansor gocugunude hayalgucuyle yaptik biz ve ne hayal gucuyse 2 kisi ayni varligi gorduk bilgililer yazarsa sevinirim.SAYGILAR. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Demon dediğiniz varlık öyle başıboş dolaşan varlıklar değil yıllarca çalışmadan sonra ancak iletişime geçebileceğiniz ki bu fiziksel görüntü olmayacaktır muhtemelen varlıklar da değil . Elbette o değildir bu değildir demek çok büyük bir paradoks olur bu site Için ama tamamen mantık yürütüp bilgi ve tecrübelerimıze güvenip bu sonuca varabiliriz . Varlıkların yanlış zamanda yanlış yerde isteyerek yada istemeyerek görüldüğünü biliyorum.hatta mevcut yetenekleri açığa çıkarma konusunda da tecrübelerim oldu fakat bu bir sürecin başlangıcı oluyor çoğu zaman . Yani al sana şu yeteneği verdik deyip ortadan kaybolmuyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meboss Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Bence buyuk ihtimal demondur bence birileri okulunuzda demonlari cagirmis olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Bu konu bana iblis köpeklerini andırdı.O yerde yaşanan olay da eğer o gün içinde bir ölüm gerçekleştiyse (okuldan tanıdık) sanırım ruhunu satmış olacağı fikri tartışılır.Ya da tamamen saçmalık.Görmediğim için bu kadar yorum yapabildim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.