Herakles16 Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2012 Merhaba arkadaslat simdi bu son 2haftadid bu paranormal olylari arastirmaya basladim ve bircok sey denedim ama bu 2hafta yorgunluk,uyku halindeyim bir olu gibi dolasiyorum neden acaba? Not: sadece yetkililer ve deneyimlileryazsin lutfen bilincalti diyenler birsey yazmasin her konumda bilincalti oldu cunki:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bencem07 Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Beynini yormuşsun. Dediğin gibi fazla yapınca böyle durumlar gözüküyor fazla abartma derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Ha soyle kardesim ya helal olsyn bak cok ugras verdim ve beynim yoruldu dinlenmesi lazim sagol vallaha ilkkez guzel yorum aldim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Paranormal olan kısmı bulsam yazacağım da yok bulamadım ? Dinlen arkadaşım uyu sıcak bi banyo yap olmadı vitamin takviyesi yap. Illa paranormal bir sonuç arıyorum diyorsan uyku cini ruhunu ele geçirmiş olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Herakles16 Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paranormal olan kısmı bulsam yazacağım da yok bulamadım ? Dinlen arkadaşım uyu sıcak bi banyo yap olmadı vitamin takviyesi yap. Illa paranormal bir sonuç arıyorum diyorsan uyku cini ruhunu ele geçirmiş olabilir Derslerde basarim dustu herkesle iliskim geriledi olu gibiyim. O dediklerinizi denedim nevermore. Saygilar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Çok araştırdıysan eğer böyle varlıklar ilgili olanlara daha çok geliyor. Parazit varlık enerjini yiyor olabilir ve ya son zamanlarda çok sık görüştüğün bir insan psişik vampirdir enerjini emiyordur.Bu ikisi de yorgunluğa ve uyku haline sebebiyet verir. Meditasyon yapmanı öneririm enerjini tazeleyecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Konu hortlaması Arkadaş artık aramızda değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Damarisyeah Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Çok küçüksün daha 16 yaşındasın ve senin açtığın konuları, yaptığın yorumları hep görüyorum paranormal olaylara takıntılı hale gelmişsin bence dışarı çık yaşıtlarınla gez oyna. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.