saiek Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 (düzenlendi) yaklaşık 2 senedir büyüttüğüm ve bana arkadaşlık eden kedi'm ne yazık ki sizlere ömür :cray::cray::cray::cray: arkasında ise 4 minik yavru öksüz kaldı:cray: Kasım 9, 2012 saiek tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NiSh Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 OY :/ Saydek üzüldüm :// başımız sağolsun yavruların yeni annesi sensin !! onlara iyi bak üzülme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 :cray: saol nish 4 elma şekerini bana bırakıp gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 yavruları sana emanet artık. çok kötü bir şey biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 beni en çok üzen şey henüz 2 yaşında bir kedi nin ölmesi... ilk anne oluşuydu ve daha tadına varamadan .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 nur içinde yatsın kardeşim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 geçmiş olsun dostum :/ hastalıktan falan ölmüş olsa gerek. ortalama ömürleri 15 20 yıl... Ben de yeni kedi aldım, ya ölürse diye düşünmekten kediyle oynamaya zamanım kalmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 toprağı bol olsun Allah sevenlerine sabır versin ama 2 yaşındaki kedi neden ölsün ki ya doğumdan sonra karaciğer yağlanması olmuştur farketmemişsindir ya da mantar vs. hastalık neyse kulağımı çekiim benim kedide 2 yaşında bişey olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 çok kötü birşey ya henüz daha 2 yaşında ölmesi, minicik 4 aylıkken sokakta bulup büyütmüştüm insana koyuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 4 yıldır büyüttüğün kedi 2 yaşında mı öldü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 yanlış yazmışım :SS bende yeni farkettim serpentine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 (düzenlendi) huzur içinde yatsın Kasım 9, 2012 Who tarafından düzenlendi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Başın sağolsun gerçekten çok üzücü bir durum kolay değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 biraz araştırdım, hamile kedilerde iç kanama olabiliyormuş ayrıca da, gençlik hastalığı ikinci bir ihtimal. ki genelde ölümcül bir hastalıkmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Başın sağ olsun, avatarın da güzelmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leterefuru Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 çok ü züldüm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.