Jump to content

''Züb''üm öldü

saiek

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

yaklaşık 2 senedir büyüttüğüm ve bana arkadaşlık eden kedi'm ne yazık ki sizlere ömür :cray::cray::cray::cray::cray::cray::cray::cray: arkasında ise 4 minik yavru öksüz kaldı:cray::cray:

saiek tarafından düzenlendi
Yanıtlama zamanı:

beni en çok üzen şey henüz 2 yaşında bir kedi nin ölmesi... ilk anne oluşuydu ve daha tadına varamadan .... :cray:

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun dostum :/

hastalıktan falan ölmüş olsa gerek. ortalama ömürleri 15 20 yıl... Ben de yeni kedi aldım, ya ölürse diye düşünmekten kediyle oynamaya zamanım kalmıyor

Yanıtlama zamanı:

toprağı bol olsun Allah sevenlerine sabır versin :p ama 2 yaşındaki kedi neden ölsün ki :blink: ya doğumdan sonra karaciğer yağlanması olmuştur farketmemişsindir ya da mantar vs. hastalık :ermm: neyse kulağımı çekiim benim kedide 2 yaşında bişey olmasın :rolleyes:

Yanıtlama zamanı:

çok kötü birşey ya henüz daha 2 yaşında ölmesi, minicik 4 aylıkken sokakta bulup büyütmüştüm insana koyuyor :(

Yanıtlama zamanı:

biraz araştırdım, hamile kedilerde iç kanama olabiliyormuş

ayrıca da, gençlik hastalığı ikinci bir ihtimal. ki genelde ölümcül bir hastalıkmış

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...