Topal Kırkayak Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6buWjmCIys0&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 bu filmin sonuna denk gelmistim yillar once de ne oldugunu cok merak etmistim ama adini bulamamistim bi turlu, buldum simdi, bir kac yillik merakimi giderdin tesekkurler (gadjo dilo imis) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 bu filmin sonuna denk gelmistim yillar once de ne oldugunu cok merak etmistim ama adini bulamamistim bi turlu, buldum simdi, bir kac yillik merakimi giderdin tesekkurler (gadjo dilo imis) Evet Gadjo dilo... çingene olmayana Çingeneler gadjo diyor.. yani bir nevi gavurun çingenecesi : )) İzlemeni tavsiye ederim.. Eminim beğeneceksin.. Dünya'nın esas sahipleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.