Mylitta Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2012 Arkadaşlar, youtubeda orada burada bir sürü meditasyon için rahatlatıcı olduğu söylenen çeşitli müzikler var. Ben kullanmaya bir kaç kez niyetlensemde başarıyı düşürdüğünü, süreyi uzattığını gözlemledim. Sizin yorumlarınız nelerdir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Sitede de bununla ilgili çok konu mevcut . Şahsi fikrim o sesleri beynim kendi üretsin bir çeşit mantra olarak kullansın yönünde . Meditasyon konusunda ilerlemiş biri Için bir anlam ifade edebilir ancak yeni yeni çalışmaya başlayan biri Için iç huzuru dinlemek çok Daha doğru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mephiston21 Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 meditasyon konusunda çok zorlanıyorum özellikle zihinimi boşaltmak nerdeyse imkansız youtube deki videoları bende izledim özellikle telkin müzikleri dinledim zihin boşaltma ile ilgili ama düşüncemi durdurmayı bi türlü başaramadım onu yaptımmı gerisi zaten gelecek ama yapamadım gitti zihnimi ne zaman durdurmaya çalışsam daha çok şey geliyor aklıma işkence gibi geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JAMESX Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Meditasyonsuz da varliklarla iletisime gecersiniz fakat daha uzun olur. Enerji yetersizligine gelirsek soyle acikliyayim. varlik kendi enerjisine alistirir genellikle 5 seans suruyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.