aliipek Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2012 Gelmiş geçmiş en etkileyici UFO videolarından biri Denver'da kaydedildi. Tüyler ürpertici bir UFO videosu izlemeye hazır mısınız? Haberimiz Denver'dan. 9 Kasım 2012'de kamerasıyla metro çalışmaları için çekim yapan bir Amerikan vatandaşı, açıklanması şimdilik mümkün olmayan garip uçan nesnelere ait görüntüler kaydetti. Çıplak gözle görülemeyecek kadar hızlı uçan ve günümüzün uçakları, helikopterleri ya da diğer uçan cisimlerine oranla çok farklı manevralar yapan cisim, uzmanlar tarafından bile açıklanamadı. Aşağıdaki videoda, bu garip cisimlerin çevik uçuş hareketlerini kendi gözlerinizle izleyebilirsiniz. Kaynak : techno-labs [video=youtube_share;b5p_2F-nyeI]http://youtu.be/b5p_2F-nyeI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 haberin türkçe alt yazısı olsaydı keşke :/ 5 dakikalık bir video da sadece görüntüyü anlayabildim teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AuroraPetrovic Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 ilginçmiş kaynak sağlam sahte olma ihtimali düşük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara brn Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 yok artıkkk :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Kendi gözlerimle,bana ait olan gözlerle izlemiş bulunmaktayım İlginçmiş,çok hızlı uçuyorlar yetişemedim 21 aralık yaklaşıyor kolay değil olacak böyle şeyler elbette. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Bir insan bunu kullanabilir mi ? Diye dusunuyorum ve kararim kullanabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylasim guzelmis, tesekkurler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnaraneSleith Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 yalnız yavaşlattıkları görüntüde 1 saniyede cismin ne kadar hızlı hareket ettiğini,nereden nereye geldiğini izlerseniz bence direk "ohhaa ufoo" diyebilirsiniz paylaşımın harika.Günlük haber + kaynak sağlam,teşekkür ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.