1simanur2 Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2012 Gece yatmaya gidiyorum yatağa giriyorum uyku ile uyanıklık arasında olduğum zamanda odadaki posterlerden birine bakıyorum ve birden elimin ve dizimin hareket ettiğini farkediyorum dizimi oynatmıyorum ama sanki baka bir dizim var.sonra ise uyku felci geliyor yani hiçbir yerimi kıpırdatamıyorum konuşamıyorum ve sonra her şey bitince uyuyorum.Hiç deneme yapmadan ve istemeden oluyor.Gezmek istiyorum ama bedensiz varlıklar bedenime girer diye hiç hareket etmeden bekliyorum. geceleride geç yatıyorum yine olur diye çok korkuyorum.Kurtulma yolları var mıdır neden oluyor böyle bir şey lütfen cevaplayıın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Sevgili 1simanur2. Oncelikle ise korkularini yenmekle basla. Hic bir varlik astraldeyken senin bedenine girmez korkma. Basit bir uyku felci vakasi yasiyorsun ki korkun yalnizca daha kotu olmasindan baska bir ise yaramaz. Stresli donemlerde uyku felcinin daha sik oldugu dusunuluyor. Bu sebeple eger bir stres unsuru varsa bundan kurtulmaya calis. Sayet beceremiyorsan bitkisel rahatlama caylari ic yatmadan once. Bu arada korkunu yenebilirsen kendini tutmak yerine astral deneyim yasayabilirsin ki uyku felci sorununu da asmis olursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 O bende de oluyor eğer yanlış anlamadıysam . Gece özellikle uykusuz olup yatağa yatınca . Tam uyuyacakken kalıyosun kulağına sesler geliyor konuşamıyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 düzenli bir hayata geçtin mi bunlardan eser kalmaz emin ol yaşadıkların uyku felcinden ibaret, tabi uyku felcindeyken astral seyahat yapılabilabilmesi mümkün stresten, uykusuzluktan uzak kalıp ve tok karnına yatmazsan kurtulursun bu durumdan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 sana tavsiye edecegim tek nokta ki hayatta her zaman pozitif olmak her şeyi geregiyle yaşamak lazım ki bu hayatı nedenleriyle yaşadıgın belli olmalı . korku her şeyin önüne geliyor ve aşılmaz bir hal alıyor . korku olayına gelirsek korkunu yenmelisin ki her zaman her istedigin şeyi olumlu yönde yapabilesin . gördüklerin ve yaşadıkların korku sadece bilinç altının eseridir herşeye kanabilirsin ama bilinç altına asla . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.