xtina Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2012 slmm sitede yeniyim ve ilk mesajım ve konumm sizlere çok merak ettiğim bi falı sorcaktım şimdiye kadar gördüğüm en değişik fall kadın %90 biliyo yazarken ne yazdığını gördüm aklımda tuuttum eve geldim ve kağıda yazdım tabi aynısı değil ama benzeri zaten kadında genellikle aynı şekilleri çizip durdu işALLAH burdan bir bilen çıkar şimdiden yardımlarınız için teşekür ederimm :D http://img842.imageshack.us/img842/9224/20121110164204.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img99.imageshack.us/img99/7600/201211101642041.jpg Uploaded with ImageShack.us Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xtina Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 kimse yokmu yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 dur bi sakin olun '' kimse yokmu '' var elbet birileri fikirlerini sunar yorumlarını yapar mutlaka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xtina Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 yaa gerçekten çok heycanlıyım çünkü bunu çok merak ediyorum bugün rüyama bile girdi o derece yanii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AuroraPetrovic Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 ben ilk kez görüyorum kadının falcı olduğuna emin misin sallıyodur sembolleri para alıyo sonuçta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Damarisyeah Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 bu kağıda çizdiğin şeyler büyük ihtimalle kadının yazdıklarıyla alakası yok ibranice yazmış olabilir bende herşeyi sadece adımı sorarak ve kağıda ibranice birşeyler yazarak bilen bi kadına gitmiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xtina Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 yok öle yüklü bi para vermedik gönlünden ne geçerse diye ibranicede değildi arapçayla ibraniceyi ayırt edebilecek kadar bilgiye sahibim ve ev tarifi bile yaptı inanılmaz bişeydi yanii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OenZeoz Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Bir dil bağlama tılsımına benzettim..Bence falla bir alakası yok.Tılsımı yazıp kullanıyor sessiz sakin oturun diye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xtina Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 yok artıkk :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OenZeoz Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Ya vedud, ağzını bağla dilini tut hesabı Ki bu dediğimde bir büyüden alıntı, doğu majisi - havas a giriyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xtina Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 sanırım bu çok zor olcakk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.