jellypoonpuffy Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2012 paranormal denilebilir mi bilmiyorum ama olay şu: bugünlerde tamamen yeni bi ortama girdim yani yeni bir şehir, normal olarak yeni bir çevre ediniyorum yavaş yavaş buraya kadar ilginç değil ama asıl olay şu bu yeni çevremdeki herkesi sanki önceden tanıyormuş gibiyim sanki hepsini yıllar önce görmüşüm gibi vs. . hepsini sanki yıllardır tanıyormuşum gibi, birkaç sene önce görmüşüm şimdi tekrar karşılaşmışız gibi, yüzlerini, mimiklerini, konuşmalarını, birazda kişiliklerini tanıyorum. nasıl birsey bu? ne denilebilir buna tam olarak ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Ruhlar bedene gelmeden önce başka bir alemde varlardı diye geçer bazı kaynaklarda. Orada tanıdığın kişileri gördüğünde bu dünyada , eğer ruhlar aleminde aranız iyi ise burada gördüğünde kanın hemen ısınır tersi durumda konuşmadan daha kişiden nefret edebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Ruhlar bedene gelmeden önce başka bir alemde varlardı diye geçer bazı kaynaklarda. Orada tanıdığın kişileri gördüğünde bu dünyada , eğer ruhlar aleminde aranız iyi ise burada gördüğünde kanın hemen ısınır tersi durumda konuşmadan daha kişiden nefret edebilirsin. sanırım böyle birsey çünkü aynen dediğiniz gibi daha il defa gördüğüm, hiç konuşmadığım ama çevremde olan birisi çok itici gelebiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Boynuzsuzun bahsettiği olay kitaplara hatta filmlere bile konu olmuş bir gerçek . Hatta işi ileriye götürüp o ruhtan kalıntılar almanız bile mümkün . .tabi bu her tanıştıgınız yeni kişi için geçerli ise farklı bir durum var demektir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2012 Sanırım ben öteki alemde belalı biriyim.Buradaki neredeyse herkesden olumsuz enerji alıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Boynuzsuzun bahsettiği olay kitaplara hatta filmlere bile konu olmuş bir gerçek . Hatta işi ileriye götürüp o ruhtan kalıntılar almanız bile mümkün . .tabi bu her tanıştıgınız yeni kişi için geçerli ise farklı bir durum var demektir . hemen hemen her tanıştığım için geçerli oran verecek olursak % 96-97 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Ruhlar bedene gelmeden önce başka bir alemde varlardı diye geçer bazı kaynaklarda. Orada tanıdığın kişileri gördüğünde bu dünyada , eğer ruhlar aleminde aranız iyi ise burada gördüğünde kanın hemen ısınır tersi durumda konuşmadan daha kişiden nefret edebilirsin. Kimseyle anlaşamadığıma göre ya oraya hiç gitmedim ya da bir arkadaşa bakıp çıktım herhalde.Olay buysa durumumun başka açıklaması yok sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 hmm bendede oluyor bu.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 ben oluruna bıraktım artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Bende çok nadir oluyor.Demek ki orada da kolay iletişim kuran ama zor seven biriyim :-) Bu kişiler genelde tanıdığımız birine çok benzeyen kişiler oluyor.Eğer benzeyen kişiyi seviyorsak ona da sempati duyuyoruz ama arkadaşımızın bahsettiği durum farklı.Her ikisi de olabiliyor.Biri ruhların tanışması,diğeri ise benzeyen insanlar.Bence tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.