CastielAngel Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Kaç yasımda olduğumu hatırlamıyorum ama küçükdüm ve küçüklüğüme dair tek anım bu ; Beşikte yatarken birden Dolabın Üst sağ köşesinden Hasan Die KAlın Bir Ses Geldi Bende Beşikten Cıkıp Kapıya emeklemiştip Tokmağı actım Ve Gerisini Hatırlamıyorum .. ?? Ne Olabilir O günden Beri Bi daha Böyle Bir olay olmadı ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Benim de olmuştu küçükken duvarla tavan arasındaki köşeden biri beni çağırıyordu.Anneme şurada ne var diye gösterdiğimde kaybolup,onlar muhabbete başlayınca yine bana görünüyordu.Bir gün oldu sadece bir daha olmadı.Farklı bir anı işte güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Çocukken olabilir öyle şeyler, ne bileyim halisülasyon vs. Ama cinlerin de insanı delirtmek için seslendiğini ve cevaplarsak musallat olabileceğini biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CastielAngel Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Çocukken olabilir öyle şeyler, ne bileyim halisülasyon vs. Ama cinlerin de insanı delirtmek için seslendiğini ve cevaplarsak musallat olabileceğini biliyorum. hmm........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reila Jenny Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Çocukken olabilir öyle şeyler, ne bileyim halisülasyon vs. Ama cinlerin de insanı delirtmek için seslendiğini ve cevaplarsak musallat olabileceğini biliyorum. ovv tırstım mı sanki ben biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.