RosettaNebula Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Biliyorsunuz ki bu sene içerisinde baya bi film gündeme oturdu.Batman The Dark Knight Rises, Skyfall,Prometheus,Cloud Atlas benim gözüme çarpanlar.The dark knight rises ı izledim çok da hoşuma gitti, çıktıktan sonraki 2-3 gün sonra koştur koştur seyretmiştim Skyfall u izlemeyi baya bir istiyorum açıkçası çok iyi tepkiler alıyor.Cloud Atlas aynı şekilde.Prometheus ise benim için tam bir fiyaskoydu hiç sevemedim çok boş, kuru geldi.İkincisini beklemekteyim. Neyse benden bu kadar.Sizin de böyle aklınızda kalan, beğendiğiniz beğenmediğiniz 2012 yılı filmleri neler? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Project X var,ilginç bir film boş zamanın varsa izlenmesi gerekenlerden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Duymuştum galiba.İzlicem bi ara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 2012 ye diğer filmlerden çok 21 aralık konuşuluyor bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Prometheus acayip dandikti. Büyük umutlarla aldım ve büyük bir hayalkırıklığı yaşadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Prometheus acayip dandikti. Büyük umutlarla aldım ve büyük bir hayalkırıklığı yaşadım. Kesinlikle.2.si çıkıcakmış 2014 te.Ondan daha bi umutlu gibiyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 2012 ye diğer filmlerden çok 21 aralık konuşuluyor bence 21 Aralıkta bişey olmayacak.Mayaların takvimine göre bu 21 Aralık meselesinin çoktan olmuş olması gerekiyordu.Çünkü onların takvimiyle bizimki aynı özellikleri taşımıyor.Onların zaman, sene kavramıyla bizimki çok farklı.Yaklaşık bi 2-3 sene önce olması gerekiyordu muhtemelen.Olmadığına göre de pek problem yok gibi görünüyor.Rahat olun yani o yüzden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NiSh Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Project X var,ilginç bir film boş zamanın varsa izlenmesi gerekenlerden Kesinlikle project x ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Ewt uzun zamandır yazmıyordum.Bu başlığa bişeyler yazabilirim diye düşündüm... End of Watch Ice Age Sinister Total Recall Lawless Ted Dark Knight Lock out Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 project x baya beğenilmiş gördüğüm kadarıyla.O zaman izlemek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cAtWcvCxPhc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 The Hobbit diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VoichamateZtxRc Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 pr x cok dandik bir film git başka birşey izle yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.