binbir9senaryo11 Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 arkadaşlar merak ettim birşeye karşı bir hareket, boykot tarzı olay başlatsanız ( tvkanalı, bi marka , bi net sitesi, bi siyasi görüş , bi sistem... size göre yanlış giden herhangi birşey işte ) ne olurdu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Valla apo *içini asmak olurdu.Hatta hareket başlatmak bir iş yaramıyor bu ülkede direk kendim asmak isterdim elimde olsa ama malesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neoazrael Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 savaş ama zamanı değil...daha var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Purple Angel Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 savaş savaş savaş!!!! tüm dünyayı yok eder yenisini oluştururdum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Saygisizlari katlderek adaleti saglama hareketi. (tacizci, gaspci, serseri, terorist, tecavuzcu vs.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 'LAMBA'ya puf de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.