binbir9senaryo11 Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 arkadaşlar merak ettim birşeye karşı bir hareket, boykot tarzı olay başlatsanız ( tvkanalı, bi marka , bi net sitesi, bi siyasi görüş , bi sistem... size göre yanlış giden herhangi birşey işte ) ne olurdu ? Alıntı
sweet poison Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Valla apo *içini asmak olurdu.Hatta hareket başlatmak bir iş yaramıyor bu ülkede direk kendim asmak isterdim elimde olsa ama malesef. Alıntı
neoazrael Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 savaş ama zamanı değil...daha var Alıntı
Purple Angel Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 savaş savaş savaş!!!! tüm dünyayı yok eder yenisini oluştururdum Alıntı
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Saygisizlari katlderek adaleti saglama hareketi. (tacizci, gaspci, serseri, terorist, tecavuzcu vs.) Alıntı
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 'LAMBA'ya puf de... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.