Guest elacayib Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2007 Üç fil arka arkaya dizilmişler.Birinci fil ,ben birinci fil im demiş; ikinci fil ben ikinci fil im demiş;üçüncü fil ise ben de birinci filim demiş.Bu nasıl oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 tabi birinci doğru söylüyor sonuçta o da sondan birinci oluyor değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 üçüncü fil yalancıymış -------------------- üçüncü fil yalancıymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 aslında felsefi olarak düşünürsek her iki tarafta öndür bu durumda birinci mi yoksa üçüncümü yalan söylüyo bilemeyiz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 çok dogru katılıyorum vhercle:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Üçüncü fil ikinci file arkasını dönmüş.Tabii böylece o da kendini birinci fil sanıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 kesinlikle haklısın...ben üçüncü sıradayken herkese arkamı dönersem birinci sırada olurum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.