Guest elacayib Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2007 Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2007 Üç fil arka arkaya dizilmişler.Birinci fil ,ben birinci fil im demiş; ikinci fil ben ikinci fil im demiş;üçüncü fil ise ben de birinci filim demiş.Bu nasıl oluyor? Alıntı
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 tabi birinci doğru söylüyor sonuçta o da sondan birinci oluyor değil mi? Alıntı
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 üçüncü fil yalancıymış -------------------- üçüncü fil yalancıymış Alıntı
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 aslında felsefi olarak düşünürsek her iki tarafta öndür bu durumda birinci mi yoksa üçüncümü yalan söylüyo bilemeyiz... Alıntı
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 çok dogru katılıyorum vhercle:D Alıntı
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Üçüncü fil ikinci file arkasını dönmüş.Tabii böylece o da kendini birinci fil sanıyor. Alıntı
nightmore Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 kesinlikle haklısın...ben üçüncü sıradayken herkese arkamı dönersem birinci sırada olurum... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.