DarkArmony Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2012 Merhabalar öncelikle, tarot falını araştırıyordum ama yeni yeni başlıyorum. Bugün birşey fark ettim, Ben fal yorumlamaya çalışırken feci bir baş ağrısı tutuyor beni. Ne zaman fal baktırsam bana ve bakan insana da bu oluyor.. Neden olabilir ki bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Kendini fazla zorlamaman gerek. Düşüncelerini serbest bırak sorunun cevabının sana aktığını göreceksin. Ayrıca kitapçıktan bakmamanı tavsiye ederim hislerinle bakarsan daha tatmin edici olur senin için. Tarot kartlarını 24 saat yastığının altında beklet ki enerjiniz bütünleşsin, kartlar seni tanısın. Yeni başladığın için çok sık bakmamanı tavsiye ederim bakarsan da baktığın kişilerden ufak metal para ya da herhangi bir şey al ki enerjin tükenmesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 fal ve kehantler bölümünde tarot icin ayrılmıs cok güzel bi bölm var ve cok yararlanabilirsin. bede tarot bakorum ve evet ilk baslarda cok yorar ama zamanla alısırsın. senin enerjinle ilgili olabilir basagrısı. ama cokta takılmamanı önriyorum basgarısı nedeniyle kendini kısıtlama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temmuz1 Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Gün içinde alman gereken gıda ve özellikle su ihtiyacın eksik olabilir. Bol bol temiz su iç. Dışarı çık temiz havada oksijen depola hiç bir şeyin kalmaz. Fala daha iyi konsantre olabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Kitapçığa bak önemli olan bilgiler ile hislerini karıştırabilmek.. Tarot kartlarının yanında verilen dıgıdık kitapçık yeterli mi tartışmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.