Jump to content

Video Çekemiyorum

TahreS

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar söze direk giriyorum 2 sorunum var bunlar şöyle:

1.si video çekemiyorum bende fujifilm s2995 var hd (720p) çekim yapamıyorum hatta diğerlerinide yapamıyorum çekim sırasında kendi kendine sd kayıt yapılıyor diyor ve videoyu durduruyor kaydediyor.Bende 4gb hafıza kartı var normalde köşede 9 dakika felan yazıyor ama bende 10-15 sn yapıyor bazen 5 saniye filan bunu nasıl düzelticem nasıl istediğim kadar çekebilicem ???

2. sorunum ise video sırasında yakınlaştırma özelliği insanı öldürüyor yakınlaştırıyorum fotoğrafı netleştirmiyor bulanık oluyor ve geri almak zorunda kalıyorum?

nolur çözüm bilen varsa söylesin :(

konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim kusuruma bakmayın.(başka forumlarda'da var belki burda bilen varsa diye sordum).

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kameranın Desteklediği maximum video yakalama çözünürlüğü 1280 x 720 pixel... Sorun hafıza kartında gibi gözüküyor.. Dijital fotoğraf makineleri için hızlı okuma ve yazma özelliği bulunan bir hafıza kartı almanı video cekimlerini onunla yapmanı öneririm.. Hafıza kartından da düzelmezse servise ver ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Elimde o makine olmadığından kesin bir yorum yapamıyorum ancak focus manuel ayarda kalmış olabilir. Bu yüzden odaklama yapmıyor olabilir ayarları kurcala ama bunu yapıyorsa normal video çekimde de odaklanmaması gerekir. Eğer durum buysa makinenin kendisi desteklemiyor olabilir böyle bir işlemi.

Makinenin gelişmiş ayarlar menüsünü kurcala. Elimde nikon olduğundan böyle bir yorum yapıyorum fujifilm de de pek farklı olduğunu düşünmüyorum. Fotoğraf, video çekim formatlarını buradan belirleyebiliyorsun. Problem burada değilse sorun hafıza kartında veya makinenin fabrika ayarlarında. Hafıza kartı değiş veya teknik servise göster.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...