Jump to content

Gözüm Kapalıyken Gördüklerim

illusion

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, size yaklaşık 1 aydır yaşadığım olayları ve gözüm kapalıyken gördüğüm birtakım nesneleri anlatmak isterim. bir süredir uyurken değişik sesler duyup uyanıyorum ,duyduğum sesler genellikle derin derin nefes alıp veren bir kadın sesi gibi, uyandıktan 5-6 saniye sonra sesler kesiliyor. ayrıca gözlerim kapalıyken mısır hiyerogliflerine benzer şekiller görüyorum ve bu şekiller gittikten sonra üçgenler ve birçok şeklini anlayamadığım,odaklanamadığım cisimler görüyorum. ha birde şu var, çok yoğunlaştığımda kocaman yazılar,harfler görüyorum bunlar sanki kocaman bir matematik veya fizik formülü gibi, uzayıpta gidiyor ama aşırı yoğunlaşamadığım için sayıları ve sembolleri seçemiyorum,yoğunlaştığımda birden kayboluyorlar. ve şimdi 5-10 dakika önce başımdan geçen olay da şudur; yatağa yatıp uzanmıştım ve gözlerimi kapayıp pcden çalan müziği dinliyordum bi ara odamın içi gözlerimin önüne geldi o sıra gözlerim sanki açık gibiydi gözlerimi açtığımda anladım gözlerimin kapalı olduğunu,sanki rüya görmüş gibiydim. bunların bir açıklaması var mı? eğer varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkdaşım senin yaşadıgın şudur ki insan beyni her zaman düşünür bu düşüncelerden dolayı senin böyle odaklanmak üzere semboller görmen çok normaldir haa . şunuda söyliyim ki gözünün kapalıyken odayı görmen sadece dir ki duru görü diye düşünüyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkdaşım senin yaşadıgın şudur ki insan beyni her zaman düşünür bu düşüncelerden dolayı senin böyle odaklanmak üzere semboller görmen çok normaldir haa . şunuda söyliyim ki gözünün kapalıyken odayı görmen sadece dir ki duru görü diye düşünüyorum .

durugörüyle uzaktan yakından alakası yok ....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba arkadaşlar, size yaklaşık 1 aydır yaşadığım olayları ve gözüm kapalıyken gördüğüm birtakım nesneleri anlatmak isterim. bir süredir uyurken değişik sesler duyup uyanıyorum ,duyduğum sesler genellikle derin derin nefes alıp veren bir kadın sesi gibi, uyandıktan 5-6 saniye sonra sesler kesiliyor. ayrıca gözlerim kapalıyken mısır hiyerogliflerine benzer şekiller görüyorum ve bu şekiller gittikten sonra üçgenler ve birçok şeklini anlayamadığım,odaklanamadığım cisimler görüyorum. ha birde şu var, çok yoğunlaştığımda kocaman yazılar,harfler görüyorum bunlar sanki kocaman bir matematik veya fizik formülü gibi, uzayıpta gidiyor ama aşırı yoğunlaşamadığım için sayıları ve sembolleri seçemiyorum,yoğunlaştığımda birden kayboluyorlar. ve şimdi 5-10 dakika önce başımdan geçen olay da şudur; yatağa yatıp uzanmıştım ve gözlerimi kapayıp pcden çalan müziği dinliyordum bi ara odamın içi gözlerimin önüne geldi o sıra gözlerim sanki açık gibiydi gözlerimi açtığımda anladım gözlerimin kapalı olduğunu,sanki rüya görmüş gibiydim. bunların bir açıklaması var mı? eğer varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.

sana tek bir sorum var. hiç meditasyon yaptın mı? nasıl yapıldığını biliyor musun?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

meditasyon yapsa evet vucud dışı hareketler yapabilir :) fakat gözü kapalıyken hiç birşey göremez

arkadaşım iki seferdir yanlış yönlendiriyorsun. bilmiyorsun.. biliyor gibi yapma lütfen.

meditasyon yapmaya ilk başlayanlarda bu tarz görüntüler olur, bilinç daha susturulamamıştır ve gözün önünden anlamsız anlamlı semboller şekiller eşyalar vs. geçer. ilk meditasyonumda bende şaşırmıştım bu durumda. uykuya hazırlıkta bi nevi meditasyon yapılabilir ki en sevdiğim durumdur. hatta çoğu zaman bilinçli kalırım. bu durum astral seyahat ve lucid rüyaya da yardımcı olan tekniklerden biridir. göz kapalıyken odayı görme olayı tamamen halüsinasyondur. uyku ile uyanıklık arasında veya uyanıklığın geçiş aşaması uzarsa bu durum gerçekleşir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

anlattıklarını yaşadığım için iyi anlıyorum. bende gece uyumadan yapıyorum. astral seyahat ve lucid rüyaya yararlı oluyor. meditasyona ilk başladığında bunun gibi anlamlı anlamsız gözünün önünden garip şekiller, semboller, eşyalar geçecek. kafanda devamlı düşünceler akıcak. senin yapman gereken zihnini susturmak. düşünceleri durdurup sadece kendini dinleyeceksin. böyle anlatmakla olmaz. forumun meditasyon bölümünden konular okuyabilirsin. uygulamanı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar daha önce de buna benzer bir konu açmıştım , bu mevzu yine başıma geliyor ama ben ne olduğunu tam anlayamadım. yatağa giriyorum, hiç uykum yok sadece uzanmak ve biraz düşünmek için, gözlerimi kapıyorum ve 4-5 dakika sonra değişik semboller görüyorum, sembollerin gözükmesi ise radar gibi, nasıl desem bldgnz radar ekranı görüntüsü gibi, bi taraf aydınlanırken bi taraf kararıyor ama tam nesneyi bir türlü göremiyorum , bekledikçe o sembole daha çok yaklaşıyorum ve goruntu kayboluyor. daha sonra ise evin herhangi bir odasını veya salonu canlı bir şekilde sanki gözüm açıkmış gibi görüyorum ama renkler biraz soluk gibi. sonrasında ise kulaklarım sanki basınç yermişim gibi çatır çutur ediyor, konu hakkında bilgisi olan biri bana yardım edebilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sembolleri gozardi et, onlara takilma. Buyuk bir ihtimalle trans haline gecerkenki vizyonlar. Zaten dedigin gibi deneyim derinlestikce kayboluyorsa onemli olan onlar degildir. Belki anlamsiz, belki de gecisin anahtari sadece. AySaman'in dedigi gibi deneyimin kendisine odaklan...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sağolun önerileriniz için, bu konuyu benim biraz daha araştırmam lazım sanırım. başka önerisi olan varsa okumaktan zevk duyarım.

3 çeşit duru görü var.

1. Herhangi anlam veya mesaj taşımayan bir takım imajların gözükmesi, çoğunlukla gözler kapalıyken bir takım imajlar oluşur.

2. Mekan içinde duru görü; uzaktaki olaylar ve yerlerin algılanması

3. Zaman içinde duru görü; Geçmiş ve gelecekten bilgi verme yani kahinlerin yaptığı gibi...

Illusion senin durumun 1. maddede belirttiğim basit durugörüye çok uyuyor bence bu yönünü geliştirmeye çalış şahsen benim böyle bir yeteneğim olsa üzerinde çalışırdım. Bahsettiğim arkadaşım çok ilerletti ve şimdi uzak mesafedeki olayları, mekanları sanki oradaymış gibi görüp doğru bilgi aktarabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 çeşit duru görü var.

1. Herhangi anlam veya mesaj taşımayan bir takım imajların gözükmesi, çoğunlukla gözler kapalıyken bir takım imajlar oluşur.

2. Mekan içinde duru görü; uzaktaki olaylar ve yerlerin algılanması

3. Zaman içinde duru görü; Geçmiş ve gelecekten bilgi verme yani kahinlerin yaptığı gibi...

Illusion senin durumun 1. maddede belirttiğim basit durugörüye çok uyuyor bence bu yönünü geliştirmeye çalış şahsen benim böyle bir yeteneğim olsa üzerinde çalışırdım. Bahsettiğim arkadaşım çok ilerletti ve şimdi uzak mesafedeki olayları, mekanları sanki oradaymış gibi görüp doğru bilgi aktarabiliyor.

çok teşekkür ederim, geliştirmek için elimden geleni yapıcam. en son olarak gördüğüm şey , biz bahçe katında oturuyorz ve gözlerim kapalıyken balkon tarafından bizim eve doğru gelen atkılı,paltolu bir adam gördüm, yürüyordu sadece ama yüzü belli değildi, yüzü sanki karanlık gibiydi, devamını göremedim zaten şu kulaklarım çatır çutur etmese, dayanamıyorum çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar siteye uzun süredir giremiyorum, size yaklasık 1 hafta önce yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. yine gözlerimi dinlendirmek için uzanmıştım odama, yine o imajlar gözümde belirdi, bu sefer renkleri de değişiyordu bir süre sonra bizim balkona doğru ilerleyen şık giyimli, paltolu ve atkılı bir adamı gördüm, yüzünü gri bir bulut kaplıyormuş gibiydi, yüzü gözükmüyordu görüntü çok kısa sürdü artık kulaklarım çatır çutur etmiyor gümbür gümbür ediyor sanki kalbimin atışı kulaklarıma geçmiş gibi bundan 2-3 gün sonra ise odamın cam kenarında oturuyorum ve dışarıyı seyrettiğimi görüyorum ama bu görüntüde uzun sürmüyor tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar siteye uzun süredir giremiyorum, size yaklasık 1 hafta önce yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. yine gözlerimi dinlendirmek için uzanmıştım odama, yine o imajlar gözümde belirdi, bu sefer renkleri de değişiyordu bir süre sonra bizim balkona doğru ilerleyen şık giyimli, paltolu ve atkılı bir adamı gördüm, yüzünü gri bir bulut kaplıyormuş gibiydi, yüzü gözükmüyordu görüntü çok kısa sürdü artık kulaklarım çatır çutur etmiyor gümbür gümbür ediyor sanki kalbimin atışı kulaklarıma geçmiş gibi bundan 2-3 gün sonra ise odamın cam kenarında oturuyorum ve dışarıyı seyrettiğimi görüyorum ama bu görüntüde uzun sürmüyor tabi.

Semboller astral boyuta çıkış'ın belirtisidir fakat senin ki biraz farklı :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...