bigbang Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2012 bu olay bir arkadaşımın başına gelmiş.. uyurken kendisini dışardan görmüş ve farkettiğinde korkmuş. ve bedene geri döndüğünü hissetmiş. bana göre astral seyahat bunu farketmeden yapmış. ama merak ediyoruz hala... bu konu hakkında fikri olan birileri var mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maviesans Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Kesinlikle astral seyahat. Şüpheniz olmasın. Arkadaşınız bilinçli olarak çıkmaya devam etsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara brn Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 astral seyahatte farketmeden cıkancok fazla ınsan var bnce kesınlıkle astrale cıkmışş arkadasınn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 bence de öyle. daha önce de başka bi arkadaşımızın evine hiç gitmediği halde evin şeklini şemalini söyledi. merak ettik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mFtLeR9 Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 kardeşim genellikle astral seyahat adında adlandırdıgımız bir durumla karşı karşıyasınız istemsizce çıkmak daha hoştur aslında . fakat zaten astral seyahate çıktıgımız vakit eşyaların yeri degişik olabilir bu durumla karşı karşıya kalabilirsiniz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 benim için eğlenceli ama arkadaşım korkmuş işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Eksik bilgim çok olabilir ama bir şey sormak istiyorum astral seyahat boyutlar arası olması gereken bir şey değil mi örneğin şamanların yaptığı gibi. Odada tur attım kendi bedenimi gördüm tarzı değil de boyutlar arası olması gereken bir şey diye biliyorum eksik biliyorsam düzeltin meraktan soruyorum gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Eksik bilgim çok olabilir ama bir şey sormak istiyorum astral seyahat boyutlar arası olması gereken bir şey değil mi örneğin şamanların yaptığı gibi. Odada tur attım kendi bedenimi gördüm tarzı değil de boyutlar arası olması gereken bir şey diye biliyorum eksik biliyorsam düzeltin meraktan soruyorum gerçekten bedeninden ayrılıp dönüp kendini uyurken görmek aslında bir kontroldür. astrale çıktım mı çıkmadım mı diye. özellikle yeni başlayanlar önce bu hareketi yapmalı ki gerçek mi rüya mı onu anlamalı. hatta yeni başlayanlara odada kalın, ilerleyen astrallerde yavaş yavaş uzaklaşın derler. bu alışık olduğumuz ve her gece yaptığımız bir olay değil sonuçta. yavaş yavaş uzaklaşmak iyidir. zaten çok uzaklaşanlar boyutlar arası denen astrali yaşayanlardır ama bu pek tavsiye edilmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Astral seyahatte denildiği gibi ilk deneyimi odanın içinde geçirmek gerekir kendi bedeninizi görürsünüz. Seyahati yapmadan önce nere gideceğinizi nerede olacağınızı belirlemeniz gerekir bu odanız, okulunuz, eski eviniz vs. olabilir. Seyahatten önce gideceğiniz yeri telkin yöntemiyle şuuraltınıza empoze etmeniz gerekir. Bunların dışında astral mekanlar da vardır. Fakat astral mekanlara yolculuk bu konuda biraz daha tecrübe ister. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.