boogee Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2012 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 İzleyin, izletin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Çok iyi ve güzel anlatım.Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ghostroque Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Daha önce rastlamıştım ama izleme imkanım olmamıştı teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 ilk açtığın gün izlemiştim ama yarısını unuttum tekrar izlemeliyim şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Güzelmiş gerçekten. Üsttekilerin dinleri nasıl kafalarına göre değiştirebildiklerini hayretle izledim. Hepsi saçma sapan bu dinlerin, nasıl böyle saçma sapan düşünebiliyorlar şaşırdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Konuyu nereye yazacağımı bulamadım ama buraya yazmayı uygun gördüm eger yanlış yere yazmışsam lütfen kusura bakmayın... Arkadaşlar şeytan kefeni diye birşey duydum cinler aleminde olan insanları ona sardıktan sonra o boyuta hapsedip acı çektiren birşey olduğunu duydum sizce böyle birşey var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Konuyu nereye yazacağımı bulamadım ama buraya yazmayı uygun gördüm eger yanlış yere yazmışsam lütfen kusura bakmayın... Arkadaşlar şeytan kefeni diye birşey duydum cinler aleminde olan insanları ona sardıktan sonra o boyuta hapsedip acı çektiren birşey olduğunu duydum sizce böyle birşey var mı? yanlış duymuşun yok böyle bir şey. Saçma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Konuyu nereye yazacağımı bulamadım ama buraya yazmayı uygun gördüm eger yanlış yere yazmışsam lütfen kusura bakmayın... Arkadaşlar şeytan kefeni diye birşey duydum cinler aleminde olan insanları ona sardıktan sonra o boyuta hapsedip acı çektiren birşey olduğunu duydum sizce böyle birşey var mı? Bence insanlar fazla süpernatural, samanyolu tv, vampire diares vb.. şeyler izleyip izleyip bir şeyler uyduruyor bu da onlardan biri....Yok 3 harfliler üst üste çıkıp meleklerden bilgi alıyormuş, yok 3 harfliler geceleri dolaşırmış...inanma kardeşim yok öyle bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Bence insanlar fazla süpernatural, samanyolu tv, vampire diares vb.. şeyler izleyip izleyip bir şeyler uyduruyor bu da onlardan biri....Yok 3 harfliler üst üste çıkıp meleklerden bilgi alıyormuş, yok 3 harfliler geceleri dolaşırmış...inanma kardeşim yok öyle bişey Teşekkürler arkadaşlar.. bende böyle düşünüyordum arkadaşlar var diye ısrar edince sormak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.