karkanya Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2012 Şimdi ben size özel basım toplama bir kitaptan bahsedicem... benden yaşça büyük olanların bilme ihtimali olan ama benim ve benden sonraki jenerasyonun tamamen kaçırdığı bir olay... Laneth Fanzin. Yayınlandığı yıllarda (91-94) çok tutulan Trükiyenin ilk fanzini olma onurunu paylaşan (aynı yılda çıkan bi fanzin daha var) epik ötesi, komik, deneysel, eğlenceli, bol hatalı, saldırgan, tamamen homemade yapım bi fanzin kendileri. Ve saolsun 6.45 bu fanzinin tüm sayılarını elden geçirip bir derleme oluşturuyo. Sınırlı sayıdaki bu kitap/dergi de Lanethin en güzel en popüler en sevilen yazıları ve röpörtajları yer alırken benim gibi o dönemi kaçıranlara 90lı yıllarda rock metal camiyasının kapılarını aralıyor. Genel olarak Türk gruplarının röpörtajlarına yer verilmiş dergide. Mesela ben Ogun, Athena, Pentagram gibi daha yeni çıkmaya başlamış popüler olmayan grupların röpörtajlarını gördüğümde cidden keyiflenmiştim. Dergi sınırlı sayıda olduğu için ilgisini çekenlere 6.45in internet adresini ziyaret etmelerini öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Uyku sersemliği ile konuyu yanlış başlığa açmam ise pek hoş olmadı tabi ^^' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Des Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 672.'sine sahip olduğum kitap olur benim de. Yaşım itibariyle kaçırmış olduğum birçok Türk grubu tanımama vesile oldu, güzel oldu. Hem metal hem de nostaljiyi seviyorsanız kaçırmayın derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.