nakreb Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2012 Karşımda durup öylece bakar da mutluluk selam bile vermez. Hüzünlere faiz gelince batarsın inceden. Hayat akıtır zehrini kadehime, içerim o kadehten sonrasında ne kusmak mümkün nede sindirmek içinde ve birisi vardı dişi bir vampir , bense onun aşkının iğnesiyle zehirlenen çaresiz bir kurt adam o emerken her defada ruhumun her damlasını ben dokunamazdım ona, kendimle amansız bir mücadele verdiğim dolunaylı gecelerde bile ve kara delik çekti beni içine var la yok arası mistik bir yerde, kara suratlar la mücadele verir bedenim kurtulurum sonunda bu zorlu mücadeleden ama sol yanım yoktur artık yerinde sonsuz bir lanetle mühürlendi kalbim. Kin dolu bakışlarsa aslında zavallılığımı gizlemek için birden dalarım hayallere gerçekler tükürür yüzüme gerçeklere dönerim hayaller der ben olmadan alamıyorsun nefes bile epey uğraştım doğruları görmek için, çok az kaldı artık derken birden birisi çıkıp geldi ve döktü kezzabı göz bebeklerime şimdi başka bir aleme seslenir ruhum, çaresiz ince bir feryatla ve emeklerken hızla ,ulaşmaya çalışıyorum kitlenen kapılar arkasında gizlenen huzur diyarına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.