zey Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2012 Merhaba arkadaşlar ben 1 yıl kadar önce lucidle ilgilenmiştim ama o zamanlar sonuca ulaşamamıştım ama 3 4 aydır istemsiz lucid oluyorum son 1 aydır her hafta ve her seferinde biraz daha canlı olaylar asıl konuya gelecek olursak mekan değiştirirken garip canlı parlak ışıklar 4-5 saniye gözümün önüne geliyor ve kalbimin attığını hissediyorum bu lucidde normal bir olay mı ? İkinci sorum rüyada insanın canı yanmaz deniyor ama lucidde elimi çimdiklediğimde acı hssedi yorum bu nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Yanlış bilgi edinmişsin arkadaşım. Lucid dream sırasında yaşadıklarını hissedebilirsin tamamen gerçekçidir. Kalbinin attığını hissetmen de uyanma aşamasında olduğunu gösterir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahap72 Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 lücied de herşey normal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.