Urumhamatahayil Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2007 hayatımı değiştiren bir yöntemle sizi tanıştırmanın zamnı geldi eftyi öve öve bitiremem kilo alıp vermeden aşk hayatınızın düzene girmesine sinirlerinizin gecmesine sığarayı bırakmaya düzenli uyumaya yeni bir insan olmaya kadar herşeyi yapabilirsiniz http://img401.imageshack.us/img401/1927/b1211zf6.gif eft yukarda gördüğünüz noktalrı uyarma sonucu yapılır basitce ben bunu yüksek majide anlattım maşşallah kimseden ses çıkmadı dedim bunları kafasına vurarak anlatmak lazım buyurun burdan dinleyin önce sorunuzu tespit edin sonra sorunuzu bir kağıda yazın ve 10 numara verin sonra sorunuzu tekrar ederek yukardaki noktaları uyarın parmak ucunuzla sonra şifre belirleyin bu şifre uydurma olsun örneğin duygusal sorunlardan dolayı çok yemek yiyorum ve kilo alıyorum sorun bu şifresi cad olsun sonra şifreyi tekrar ederek noktaları uyarın sonra göz cevresini ve el noktalarını uyarın sonra şifre ile tekrar noktaalrı uyarın sonra olumla yapın yani yeni bir olumlu duygu için eft yapın kendi kendime mutluyum gibi bunu söyleyin ve noktaları uyarın sonra buna şifre verin bildiğiniz bişey olsun şifre su gibi kırmızı gibi sonra şifre ile noktaları uyarın sonra el ve göz cevresini uyarın sonrada şifre ile tüm noktaları uyarın ve tamamlayın her konuda yapabilirsiniz örneğin aşk açısı cekiyordum ben 70 kilodan 50 kiloya düştüm yediğimi kusuyordum hiç uyumuyordum sürekli onu düşünüyordum sorunlarımı tespit ettim onu affedemiyordum onu sürekli düşünüyordum onu kıskanıyordum vsvsv çok çok eski bir olay bu sonra eftyi keçfettim her sorunum için eft yaptım birde olumlama yaptım kendimi seviyorum kendi kendime mutluyum gibi 1 hafta içinde yeni bir insanım 2 içinde eski kiloma kavuştum uyumaya başladım vsvs bu yöntemle her sorunuzdan yarım saat en geç 2 haftada kurtulursunuz hadi sizde yenilenin [/color] 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 yazicidan cikartip deniyecegim..sagolasin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Ben de deniyeceğim bu ara fazla kilo aldım da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zerre Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 tanıdığım bir psikolog bu yöntemin insan davranışlarında kısa sürede olumlu değişmeler yaptığını aşk acısı davranış bozuklukları düşünce bozukluklarına kadar pek çok alanda başarı sağladığını söyledi ve hergün bir kez yapmamı tavsiye etti ve sanırım faydasını görmeye başladım tavsiye ederim teşekkürler urumhamatahayil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 teşekkürler urum ben de deneyeceğim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Doğrudur ve bişey söylemek istiyorum.Bu yöntemi bulan sizden daha akıllı değil arkadaşlar.Kendi yöntemlerinizide bulabilirsiniz.Sonuç olarak hepsi aynı kapıya çıkıyo.Herşey kafada başlayıp bitiyo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
someone Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2007 Çok güzel denemek gerek. Acaba sınavlarda da işe yarayacak bir yöntem var mı? Bilen arkadaşlar lütfen birşeyler yazın sınavlarla başım belada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zerre Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 derse konsantre olmakta zorluk çekiyorsanız ,motivasyonunuz düşükse vb nedenlerden dolayı veriminiz düşükse deneyebilirsiniz ben sınav için yapıyorum daha verimli çalışmaya başladım dikkat edilecek nokta vuruşlar doğru sözleri kendiniz duyabileceğiniz şekilde söylemeniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest snx114 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 uzun iş bence ama olsun bir deniyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
someone Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 derse konsantre olmakta zorluk çekiyorsanız ,motivasyonunuz düşükse vb nedenlerden dolayı veriminiz düşükse deneyebilirsiniz ben sınav için yapıyorum daha verimli çalışmaya başladım dikkat edilecek nokta vuruşlar doğru sözleri kendiniz duyabileceğiniz şekilde söylemeniz Teşekkürler. Deneyeceğim umarım işe yarar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 bende deniycem valla merak ettim.kilo almam lazım benimde :)teşekkürler urum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
forrestfairy Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2007 Çok güzel denemek gerek. Acaba sınavlarda da işe yarayacak bir yöntem var mı? Bilen arkadaşlar lütfen birşeyler yazın sınavlarla başım belada. merhaba.. aslında bence eft bir şekilde olumlu düşünme yöntemlerinden biri.. örneğin sınav için "başarmalıyım"düşüncesi yerine "başarmak istiyorum,yapmak istiyorum"şeklinde beyin uyarıları da bişekilde ie yarayacaktır..şimdiden başarılar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 forrestfairy çok doğru söylemiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Urum banada yardım etsene ya biraz fazlalık var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 :D:D rejim en iyi yöntem:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2007 Urum banada yardım etsene ya biraz fazlalık var ben sana yapacaklarımı biliyorum burda yazmak pek uygun düşmez sen hele bir geç elimede (not: zaten zayıfladın yeter bu kadar) bu konu sadece kilo alıp vermekle ilgili değil örnek olarak verdim ve rejim demiş rejime başladan önce bu yöntem uygulanmalı belki rejime gerek kalmaz yada rejimin doğru ilerlemesi sağlayabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 guzel bir paylasim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hilmiselvi Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Ben EFT kursuna gitmistim biraz mantigindan bahsedeyim. Amac vucutta tikanmis enerji akisini tekrar acmak akisi saglamak. Sikintilar ya da olumsuz soklar tikanikliga sebep oluyor ve bu vuruslarla siz normale donuyorsunuz. Akapunkturun baska birversiyonu yani, Tesekkurler Selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 çok güzel bi paylaşım teşekkürler urum bendede sürekli negatif ve olumsuz düşünceler var deniycem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysun Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Hangi problemler hangi noktalarla alakalı onu yazmamışsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 urum abi seni tanıdıkça keşfediyoruzzz daha nelerin çıkacak çooook merak ediyorum:D:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 ya vuruşlar derken nasıl vuruşlar.bahsedilen noktalara dokunucakmıyız sadece bastırıcakmıyız nasıl olcak yanii.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mehmetemin102 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 ovacan ovacaaaaan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hilmiselvi Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Ovma oluyor mu bilmiyorum ama ben hafik tıklamalar seklinde yapmayi ogrendim, Tıklamanın şiddeti de dusunuken masaya parmaklarimizi vurdugumuz kadar olacak, Selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Ovma oluyor mu bilmiyorum ama ben hafik tıklamalar seklinde yapmayi ogrendim, Tıklamanın şiddeti de dusunuken masaya parmaklarimizi vurdugumuz kadar olacak, Selamlar cevap budur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.