mekor Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2012 Merhaba arkadaslar ben 2-3 senedie ufo ve uzay ile ilgileniyorum.Genelde direk yakinlasma degilde , onlarin davranislarini inceleme ile ugrasiyorum.Malum insan kiligindaki uzayli varliklar aramizda olabiliyor.Buna ornekmolarak reptilanlar felan var .Neyse uzatmadan konuya gireyim. Bundan yaklasik 2 sene once avm de gezerken cok siradisi hareketler yapan 2 kisiyi gordum.2 bayan fakat birbirlerinin aynisi idi.Saci , kiligi kiyafeti , herseyleri ayniydi.Oncelikle cok hizli hareket ediyorlardi hic konusmuyorlardi birde turist gibi devamli duvarlara felan bakip sonra birbirlerine bakiyorlardi.Telepati yoluyla anlasiyorlar sanirsam.Bir ara biri digerine eliyle duvari gosterdi .Artik millet bile saskinlikla izliyorlardi.Farkedildiklerini anlayinca birbirlerine baktilar ve bisey konusmadan ayni anda acil cikis kapisina gittiler.Bende ciktim hemen ardindan fakat kapi kilitliydi yoksa daha takip edecektim.Ufo vb cok yakin etkilesimlere sahit oldum ama boyle birsey ilk defa oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
moonlight08 Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 arkadaşım benim şahsi görüşüm bu sonsuz evrende tek başımıza olmadıgımız.bu tür konularla çok ilgilenmişsin belli ben psikolojik olarak görüyorum herşeyi dogaüstü varlıklara baglamamak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bellator Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Merhaba arkadaslar ben 2-3 senedie ufo ve uzay ile ilgileniyorum.Genelde direk yakinlasma degilde , onlarin davranislarini inceleme ile ugrasiyorum.Malum insan kiligindaki uzayli varliklar aramizda olabiliyor.Buna ornekmolarak reptilanlar felan var .Neyse uzatmadan konuya gireyim. Bundan yaklasik 2 sene once avm de gezerken cok siradisi hareketler yapan 2 kisiyi gordum.2 bayan fakat birbirlerinin aynisi idi.Saci , kiligi kiyafeti , herseyleri ayniydi.Oncelikle cok hizli hareket ediyorlardi hic konusmuyorlardi birde turist gibi devamli duvarlara felan bakip sonra birbirlerine bakiyorlardi.Telepati yoluyla anlasiyorlar sanirsam.Bir ara biri digerine eliyle duvari gosterdi .Artik millet bile saskinlikla izliyorlardi.Farkedildiklerini anlayinca birbirlerine baktilar ve bisey konusmadan ayni anda acil cikis kapisina gittiler.Bende ciktim hemen ardindan fakat kapi kilitliydi yoksa daha takip edecektim.Ufo vb cok yakin etkilesimlere sahit oldum ama boyle birsey ilk defa oldu Arkadaşım onlar 2 işitme engelli insan olabilir veya hastada olabilirler korkup kaçmışlardır, o kadar insan bakınca çoğu hastada normal bu tür şeyler, direk uzaylı teşhisi koymak olmaz, uzaylı olsalardı bizden pek farkları olmazdı sanıyorum çünkü, onlar teknoloji konusunda çok çok önde bunu mu akıl edemeyecekler ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 arkadaşım bende uzun yıllardır uzay ile iligeniyorum böyle şeyler oluyo aslında kendiler fark ettiriyor ama sadece dikkat etmek lazım ve sanırsam bellator arkadaşımıza katılmıyorum çünkü benim oturduğum yede çok fazla dilsiz var ve hiç böyle görmedim veya duymadım ve lakin hiç bir uzaylının nasıl konuştuğunu bilmiyoruz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Arkadsın dediği olabilir . Varsayımlar okadar fazla ki .. Ama araştıran sensin keske cevabı buabilsen de bizde meraktan kurtulsak .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.