spatha11 Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2012 Dikkat Testi: Farkındalık Testi - Beyindeki kalıplar, inovasyonu engelleyen takıntılar ve hayatın akışında farkedilmeyen önemli şeyleri gözler önüne seren harika bir test. İnnovasyon, yaratıcı düşünme, yenilik, yenilikçilik ve yeni fikirler geliştirme konusunda beyinde zihinsel engeller oluşturan bu kalıplar kişisel gelişim ve büyümenin de sınırlayıcılarıdır. Az sonra bir detektifin katili bulmak için katil zanlılarına sorduğu soruları ve zanlıların verdiği cevapları izleyeceksiniz. Sorunuz şu; Siz dedektif olsaydınız acaba katilin kim olduğunu anlar mıydınız? ALT YAZILARI OKUYABİLMEK İÇİN FİLMİ TAM EKRAN İZLEYİNİZ [video=youtube_share;QE8_gg5r-Pc] kaynak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 çok hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Kadinin arkasindaki ayicik heykel oluyor o rahatlikla fark ediliyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 peki geri kalan 20 si Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 ilginç kendimi biraz şey hissettim neyse :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Çoğu oldukça kolaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Keşke başlığa yapılması gerekeni yazmasaydın, mesela ben adamın söylediklerine öyle bir kaptırmıştım ki kendimi, hiçbirini fark edememiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.