spatha11 Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2012 Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2012 Dikkat Testi: Farkındalık Testi - Beyindeki kalıplar, inovasyonu engelleyen takıntılar ve hayatın akışında farkedilmeyen önemli şeyleri gözler önüne seren harika bir test. İnnovasyon, yaratıcı düşünme, yenilik, yenilikçilik ve yeni fikirler geliştirme konusunda beyinde zihinsel engeller oluşturan bu kalıplar kişisel gelişim ve büyümenin de sınırlayıcılarıdır. Az sonra bir detektifin katili bulmak için katil zanlılarına sorduğu soruları ve zanlıların verdiği cevapları izleyeceksiniz. Sorunuz şu; Siz dedektif olsaydınız acaba katilin kim olduğunu anlar mıydınız? ALT YAZILARI OKUYABİLMEK İÇİN FİLMİ TAM EKRAN İZLEYİNİZ [video=youtube_share;QE8_gg5r-Pc] kaynak Alıntı
legolas Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Kadinin arkasindaki ayicik heykel oluyor o rahatlikla fark ediliyordu Alıntı
spatha11 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yazar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 peki geri kalan 20 si Alıntı
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 ilginç kendimi biraz şey hissettim neyse :S Alıntı
Lee Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Keşke başlığa yapılması gerekeni yazmasaydın, mesela ben adamın söylediklerine öyle bir kaptırmıştım ki kendimi, hiçbirini fark edememiştim Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.