Supergazi Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2012 Gören duyan bilen bi zahmet bilgi verebilirmi? Google'da bulamadım, sadece yeşil göl olarak bahsediliyor.. :// bulduğum tek açıklama ; "Yeşilin bütün tonlarını içinde barındıran bir manzara. Ormanın içinde bir çöküntü sonucu oluşan çukur, belki yağmur suları, belki yeraltı suları ile bir göl oluşturmuş. Yeşil ve termeniz bir çevresi ile harika bir doğa." dan ibaret. saygılar sevgiler ve teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Upolu adası, Samoa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Supergazi Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Harikasınnnnn öpüyorum seni yaaaa :D Teşekkürler !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Hooop ! Yavaş öp.Ciddiyet lütfen. Rica Ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Hooop ! Yavaş öp.Ciddiyet lütfen. Rica Ederim. katiliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Supergazi Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Anın heyecanında kaldım affola, Ciddiyet iyi birşey değil ya, Teşekkürler tekrar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Türkiye'de de varmış böyle yerler. hatta yeni mi bulunmuş ne sinop erfelek diye biryer ora kadar olmasada güzel işte erfelekde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.