Crawley Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2012 Merhaba arkadaşlar internetim var , notebooktan telefondan falan girebiliyorum internete ama bilgisayardan giremiyorum ( KABLOSUZ ) Adaptoru tekrar kurdum falan dns ayarlarınada falan bi internette yazan bilgilerde bi ayarlamalar falan yaptım olmuyor GÜvenlik duvarı zaten aktif değil virüs programınıda kaldırdım çok Acil çözüm arıyorum şimdiden teşekkürler :confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Diğer bilgisayar ile ip çakışması yaşıyor olabilirsin. Aratırsan çözümünü bulursun bir ara benim de başıma gelmişti. Modem ayarlarını da kurcala bazı modemlerde güvenlik ayarlarından dolayı otomatik engelleme yapabiliyor. Modem panelinde bulursun onu. Son ihtimalde (kablosuz adaptörünün usb olduğunu varsayıyorum) başka bir usb aygıtıyla çakışma yaşıyor olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yani ne yapmamı önerirsin bu sorun birden bire ortaya çıktı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Çakışmadan kaynaklı problem olabilir,aygıtsal sorun olabilir , ağ bağlantı güncellemelerinden dolayı olabilir , güvenlik ayarları engelleme vs gibi olaydan olabilir bunlar için bir kaç öneri . *Kablosuz ağ driverını yeniden yüklemeyi dene güncelle *Modem ayarlarında güvenlik ayarının diğer pc ile uyumlu olmasını sağla *Modemi sil başdan resetle tekrar kurulum sağla *Modem ile pc arasında bağlantı sağlayan USB aygıtının sağlamlığını kontrol ettir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 3.hariç hepsini yaptım. 3.yü nasıl yapıcam biraz açarmısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Belki ethernet kartında sorun olabilir. Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler de, donanım sekmesinden aygıt yöneticisine gir. Ağ bağdaştırıcılarının yanındaki artı işaretine tıkla. Eğer çıkan seçeneğin yanında sarı bir soru işareti ya da benzeri bir simge varsa ethernet kartını görmüyor anlamına gelir. Bende de aynı sorun olmuştu da belki bu nedenden dolayıdır diye yazayım dedim. Sorun böyleyse yeni bir ethernet kartı alman gerekiyor. Tabi ilk önce uygun ethernet sürücüleri yüklemeyi dene, çalışmazsa yenisini al. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Sorun yok enthernet kartında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illusion Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 system32.exe yi sil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Modem in sağında solunda veya arkasın da ufacık tefecik nokta kıvamında delik var ordan modemi sıfırlayıp tekrar ayarlarını yap güvenlik ayarlarını da pc ne uygun seç WPA WPA2 vs pc ne uyumlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Modem in sağında solunda veya arkasın da ufacık tefecik nokta kıvamında delik var ordan modemi sıfırlayıp tekrar ayarlarını yap güvenlik ayarlarını da pc ne uygun seç WPA WPA2 vs pc ne uyumlu olsun Adam diğer bilgisayarların internete bağlandığını söylemiş sorun modemde değil. IP çakışması veya usb çakışması problemi vardır. Google'da aratırsan çözüme ulaşırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Adam diğer bilgisayarların internete bağlandığını söylemiş sorun modemde değil. IP çakışması veya usb çakışması problemi vardır. Google'da aratırsan çözüme ulaşırsın. USB yi yeniden yüklettim falan googlede baya arattım dns yi ayarla dediler bi kaç şey yaptım olmadı :S Bilgisayarcıya sordum format dedi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Sorunu biraz daha net açıklayabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz, sorun her şey olabilir buradan tahmine göre çözmen çok zor. Mesela modeme bağlanmayı denediğinde bir hata ile karşılaşıyor musun? Bu kendi ekran görüntüm sende ki eksiklikleri söylersen mesela dahada netleşebilir sorunun. Yada bir şekilde sendekini çekip yükleyebilirsen. http://img690.imageshack.us/img690/8912/ssforgno.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Microsoft Wifi Mini Adaptor kaldır, yeterli olur.Kaldırdıktan sonra yeniden başlatmayı unutma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.