Şaman Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2007 bu meditasyonu ben oluşturdum denedim çok güzel oluyor şimdi şöyle yapılcak sevgiliniz,dostunuz vs gibi çok sevdiğiniz bir insanla beraber yapcaksnız bunu.Kişiyi karşınıza alın beraber bağdaş kurarak oturun.ellerinizi birleştirin.Şimdi rahatlyorsunuz, o kişiyi ne kadar sevdiğinizi düşünün.Ona olan sevginizden dolayı şimdi etrafınızda şeker pembesi renginde bir ışık alanı oluştu.BU alan aşağıdan yukarı doğru bir su gibi dalgalar yayıyor ve sıkıntılarınızı negatif enerjinizi alıp götürüyor.BU enerjiyi oluşturmak için karşınızdakini ne kadar çok sevdiğinizi düşünün.Sevginin gücüyle rahatlıyorsunuz bedeniniz enerjiyle dolu negatif enerji gitti üstünüzden.Şimdi gözlerinizi açın ve ne kadar farklı şeyler hissetiğinizi göreceksiniz. NOT:Ben bunu sevgilimle denemiştim.ikimiz beraber meditasyonyaptık meditasyon sonunda(eğer sevgilizle yaptıysanız)onu birkez öpün.tüm sinir stres gidiyor.;) Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 hmmm once sevgili bulmakmi gerekiyor...varsada ikna etmek gerekiyor...meditasyon icinde uygun huzur ve sartlar gerekli ..ama sizi tebrik ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 ikna etmem zor olur :)zaten o heryeri pembe görüyor...ellerine sağlık çok yararlı bir paylaşım sevgiden zarar gelmez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
admina Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 sevgilisi olmayanlar için bi yol bulurmusun lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 admina ben size nacizane bi tavsiyede bulunayım tek başınıza oturun karşınızda sevdiğiniz varmış gibi imgeleyin hayal edin demiyorum hayalde kalmasın.gerçekten hissedin olmayan bişiyi nasıl hissedicem dersen? olmasını istediğini imgeleyeceksin artık senin hünerine kalmış bişi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 admina ben size nacizane bi tavsiyede bulunayım tek başınıza oturun karşınızda sevdiğiniz varmış gibi imgeleyin hayal edin demiyorum hayalde kalmasın.gerçekten hissedin olmayan bişiyi nasıl hissedicem dersen? olmasını istediğini imgeleyeceksin artık senin hünerine kalmış bişi haklısın.yoğunlaşınca ve gercekten kalpten isteyince bunu hissedebiliyorsun....... bide düşündüm de...o varken pek de ihtiyac olmuyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 ben sevgilimi meditasyon yapmadan öpüncede sinirim stresim gider:D zaten sinirli stresliyken ah bi meditasyon yapayımda geçsin dediğim hiç olmadı ama tabi meditasyon ayağına bi sevgili bulmakda fena olmaz:rofl: -------------------- haklısın.yoğunlaşınca ve gercekten kalpten isteyince bunu hissedebiliyorsun....... bide düşündüm de...o varken pek de ihtiyac olmuyor:) doğru yolu bulacağını biliyordum:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 ensiferum 13 evet cok haklısın oyle yoğunlaşınca gercekten yanındaymış gibi hissedince o olmasada dıyor ınsan bende yaşadım onu sonra derin düşününce o olmasa onu onsuz hissetmek varsa dedim? acı çekmeye gerek yok istediğim an onu yanımda sayabilirim hatta elimi tuttuğunu hissettiğimde serçe parmağım tepki veriyordu buna bunu ben istiyordum çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
donjose Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 bunlara gerek yok ben sewgilimin yanında zaten çok huzurlu ve mutluyum;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Evet önce sevgili bulmak gerekiyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 sevgilisi olmayanlar için bi yol bulurmusun lütfen Fazla sıkma kendini rahat ol bulursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 sağol çok sevgi dolu bi paylaşım olmuşşşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 ya bırakın sewgılılerınızı opmek ıcın ayak oyunları bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Şaman önce sen sevgili bulmanın yolunu öğret sonra bu meditasyonu deneriz Baksana çoğu kişi aynı dertte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mehmetemin102 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 yooo sevgi meditasyonu bu annenlede yapabilirsin, ablanla da kardeşinle de, sevdiğin biriyle yapacan yani... niye sevgiliye yoğunlaşıyonuz sizi sapıklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 işin içine opmek girince ilk akla gelen sewgılı oluyo galıba ah bı sewgılım olsada sewgı medıtasyonu yapsam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Pfff amma özendiniz sizde he Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 bır sewgı medıtasyonum bıle yok nasıl ozenmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Boşver işe yarayan bir aklın ve bedenin olsun..Gerisi zaten boş Kendi kendine yetmek lazım Meditasyonsuz ol sende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 yok ılk fırsatta bı sewgılı ve medıtasyon yapacam sonra dalga gecerler bı medıtasyonu bıle yok dıee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Tipik erkek..İyi yap bakalım ..Burda da anlatırsın..Okuruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 tipik kız tamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 hmm bol bol dalga geçmişsiniz teşekkürler. Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 paylasım ıcın tesekkurler ole bı ımkanım yoq ama kendım o varmıs gıbı yapmaya calısıcam bıde bısey sormak ıstıorum dusunurken gozlerımız acıkmı?anlayamadımda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 ya ben bizim finoyla bunu denesem diyorum.. köpüşü çok seviyorum.. sevgi sevgidir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.