bigbang Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Meditasyon yaparken alnımda -iki kaşımın arasında- sanki birisi bir şey koymuş gibi hissettim bu gün.. hala hissediyorum. sıcak ve sanki orada bir şey varmış gibi. o bölge geriliyormuş gibi... Nedir ki bu? Neden olur? Göz çakrasıyla ilgili bir şey olabilir mi ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Aynı hissiyat bende de var. Nedenini bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lost soul Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 banada oluyor bu durum 3.gözle alakalı olabilir bilgisini olan varsa bizi aydınlatabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Gözlerinizi kapadığınızda direkt olarak karanlığa odaklandığınızda olur. Bu 3. göz (ajina) şakrası ile alakalıdır. Yalnızca bu şekilde meditasyon yapmak bence tehkelidir. Tehlikeden kastım duygusal depresyona sokabilirsiniz kendinizi farkında olmadan. Dengeli meditasyon yapın bana kalırsa. Topraklama ile başlayın. Daha sonra tüm şakralarınıza beyaz ışık depolayın. Sonrada tüm bedeninizi hissederek nefes egzersizi çalışın. İyi gelir (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 topraklama yapıyorum zaten. meditasyon öncesi ışık çalışması da yapıyorum... ama bu gün bu çok ilginçti gerçekten. daha önce 3.çakramda hissederdim bunu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jeveux Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 3. göz çakranızın aktif olmaya hazırlandığıyla alakalı olacağını tahmin ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 ilgilenen kimse yok.. neyse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Sadece ajna çakranda enerji yoğunluğu oluyor. Bu. Çakra aktifleşmesi konusunda ise bu kadar basit değil. Yani sicaklık, basınç, çekilme vs. çakranın enerji ile dolduğuna - kimi zaman enerji tıkanıklığına - anlam verilebilir. Ama çakranın açılması, daha doğrusu temizlenip, aktif olması ayrı bir olay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 teşekkürler. peki dediğiniz tıkanıklık söz konusu ise ne yapabiliriz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 teşekkürler. peki dediğiniz tıkanıklık söz konusu ise ne yapabiliriz? Tıkanıklığın iki durumu var. Birincisi, çakra çıkışının kapalı olması yüzünden olan ve ikincisi blokajlar. İki durumda da daha çok meditasyon yaparak çözebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bigbang Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 pekala teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.