Asphyxia Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2012 Bu birkaç gündür kendi auramı görmeye çalışmaktaydım ve gördüm de. ama nedense kendi kendime bi hafta içinde duyularım birden gelişmeye başladı. bugün sayın iskender pala'nın seminerine gittim fakat açıkçası bayağı sıkıldım ve hafif uyku bastırdı tabi. ama gözlerimi kapattığım anda salonun aynen olduğu gibi gözümde canlandığını gördüm ve herkesin farklı renkleri vardı. uykuya daldığımı düşünerken kalktım yüzümü yıkadım geldim fakat yine gözümü kapattığımda aynı şeyler oldu. biri bunu açıklarsa çok sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamredford Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Buna 3.göz çakrası diyebilirim sanırım. 3. göz çakrasını açtığında. gözünü kapattığında olanları görebilmektedir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Her anormal gelen şeyin açıklamasını beklemek zamanla yaşadığınız farkındalığın kalitesini düşürür . Ne olduysa olsun bırakın cevap aramayı size olanlar gün gelecek kendi kendini açıklayacak zaten . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 goz bebeklerın bundan sonrakı hayatında kaybolcek.gozlerın olmadan canlıları auralarıyla gormeye baslıycaksın.evrım gecırmeye baslamıssın... rahtlıycaksan eger bısey duymak ıstıyorsan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.