tzinatzan Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2012 Paranormal varlıkları çekebilecek nitelikte kokular, nesneler, cisimler, çizimler vs. var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Aynalar olarak söyleniyor .. İnsanın kendi çeker genelde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Foseptik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 kötü insan her şeyi çeker diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Megamorph Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 babannem sogan kabuguna dikkat edin cinleri etrafına toplar derdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 21 aralık 2011 tarihinde gayet net hatırlıyorum.üstünde ayakkabı boyası kokulu,içinde de cin suresi yazılı olan bi muskayı boynuma taktığımda bir ses isittim.Tam da bu muskanın beni koruyacağını düsündüğüm anda beynimin içinde bi ses duydum.Ben olsam o kadar emin olmazdıım.Diye bi ses velhasıl fazla uzatmadan sunu söyliyeyim.Cin dediğimiz varılıklar ayakkabı boyasının cazibesine yenilip bizimle telepatik yada normal yoldan konusabilirler.Ben bu kadarını biliyorum yani ayakkabı boyasına her zman olmasa bile, gelebilen paranormal varlıklar (cinleri kastediyorum)var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Bu konunun abuk subuk yerlere gideceği kokusunu aldığım için kilitliyorum. Yalan yanlış her şeye inanmak gibi bir huy var bizim toplumumuzda.her kafadan bir ses bir de bakmışız her şey cin iblis ruh mıknatısı oluvermiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar