berkyx Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2012 ilk deneyimimdi (ilk deneyimde çıkamassın diceksiniz biliyorum) ama şöyle diyim ilk önce daha astral seyehate başlamadan 3 dk kadar tüm düşüncelerden arındım heyecanımı falan aldım kalp ritmimi falan düzenledim neyse başladım işte ilk kendimi hayal ettim yukardan yaklaşık 1 metre kadar birkaç dakika sürdü bilemiyorum bi 5 dk tam hatırlamıyorum olanları akılda kalanı söylicem 1 hafta kadar önceydi sonra 2. bir ben çıkıyormuş gibi imgeledim ve bir ip yardımıyla yukarı çıkmaya çalışıyordu bunu imgeledim sonra gövdem sanki havalandı gibiydi nefes alamamaya başladım 5-6 dk kadar sürdü bu vücudum garip olmuştu bedenimin gerildiğini hissettim ama 5-6 dk boyunca hep aynıydı bir sonuç alamayınca gözümü açtım sonraki gün yeniden denedim bu sefer ruhumu bulutumsu olarak imgeledim ama sonuç 1le aynıydı gerildim nefes alamadım sonuç alamadığım için gözümü açtım sonra hiç denemedim size doğru yoldamıydım kendimi hafiflemiş gibi hissediyordum bedenimin gerginleştiğini hissediyordum garip bir duygu anlatmak zordu ama bi türlü çıkamadım acaba ne yaparsam çıkarım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SherlockHolmes Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 imajine kısmında yanlışlık var benim okuduklarıma göre bu evreye gelince yani şu nefes alamama ve havalanma hissiyatı olunca beynini kandıracaksın diye biliyorum yani mesela kendini yukardan izliyomuş gibi bir imajine ve dışardasın yani ben böyle biliyorum .. sonrası zaten beyaz ekran evresi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Bende çok denemiştim. Düşme hissi , gözlerin aydınlanması olayı sırasında gülmüştüm. Şimdi oraya kadar gelemiyorum bile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ceyhuner Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Nefes teknigi birakmaman gerekiyo nefes alamadigini dusundun icin icinde bir korku oldu ve bedene donus yaptin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 iyi hortlamis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Bende kollarimi bacaklarimi hissetmiyordum kulaklarim cinlamaya baslamisti sanirim cikmak uzereyim diye dusunup korkmustum ve gozlerimi acmistim bir dahada denemedim ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.