vampir_kedi Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Sayfayı en baş açarken iki üçgen arasında ne yazdığını anlayamadığım bi yazı çıkıyor..Illuminati yine birşeylerin peşinde...Ctr+a yaparsanız şöyle birşeyle karşılaşıyorsunuz ; Δ novus ordo seclorum Δ 21 December Parati in diem iudicii ideoque et vos estote parati quia qua nescitis hora Filius hominis venturus es 21 December Novus Ordo Seclorum, Latincede "Çağların/Alemlerin Yeni Düzeni(Nizam-ı Alem-i Cedid)" anlamına gelir. Bu ifadeyi çoğunlukla Farmasonlar ve İlluminati üyeleri kullanır. Yeni dünya düzeninin habercisi anlamına gelmektedir, bir mason inanışına göre kıyamet koptuğu an ruhun bedenden ayrılırken söylendiği söz anlamında kullanılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Hmm ilginç, takip ediyor olacağım birçok yer gibi burayı da, bakalım neler olacak dünyada ve sitede... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 bu kaçıncı geri sayım illuminati sitesi. Hiç mi hatırlayıp ta gülüp geçmiyorsunuz ? Ne olacak size söyliyim 22 aralık'ta başka bir geri sayım sitesi açılacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 bu kaçıncı geri sayım illuminati sitesi. Hiç mi hatırlayıp ta gülüp geçmiyorsunuz ? Ne olacak size söyliyim 22 aralık'ta başka bir geri sayım sitesi açılacak. bu baslik tam senlik dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Çok komik Hayır anlayamadığım şey illuminati neden geri sayım siteleri yapsın ki? Onun için hamamböceğinden önemsiz olan insanları felakete hazır olmaları konusunda uyarmak için mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 inan sevgili kuzgun, illuminati, geri sayım illuminati kartları yazılarını okuduğumda kan beynime sıçrıyor Aziz Nesin'in önermesini hatırlamamak elde değil Yalnız sen benim takıntılı felan olduğumu ima etmişin şüphesi taşıyorum bak şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 inan sevgili kuzgun, illuminati, geri sayım illuminati kartları yazılarını okuduğumda kan beynime sıçrıyor Aziz Nesin'in önermesini hatırlamamak elde değil Yalnız sen benim takıntılı felan olduğumu ima etmişin şüphesi taşıyorum bak şimdi yok beee olur mu oyle sey hassasiyetini bildigim icin takiliyorum- latife diyelim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Boş işler bunlar, yatın, rahat rahat uyuyun işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soowr Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Adamlar sayenizde iyi para kazanıyor , en sonunda ben de açıcam bir site geri sayım yapıcam tıklayıp dursunlar .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Bence başlığın yeri geyik bölümü olmalıydı. Konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın ama İlluminati web site açtı gibi şeylere hala inananlar ya inanmak istediği için inanıyor yada neyse diğerini söylemiyim. Birde "İlluminatinin" açtığı siteymiş vay anasını arkadaşın herhalde bu İlluminati nereden biliyorsun onların açtığını? Hayır birde akıl var mantık var böyle bir örgüt hemde ciddi derece gizli ve son derece büyük bir örgüt, 21 aralıkta bir şey planlıyorsa niye gidip böyle siteler açsın şov yapar gibi ergence şeyler yapsın? Bunun gibi komik şeylere inanan her kimse İlluminati hakkında hiç bir şey bilmiyor hatta ayakta uyuyan bir kişidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 İllumunati diyorsa yalandır . Geçen seferde hayal kırıklığına uğrattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Bence başlığın yeri geyik bölümü olmalıydı. Konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın ama İlluminati web site açtı gibi şeylere hala inananlar ya inanmak istediği için inanıyor yada neyse diğerini söylemiyim. Birde "İlluminatinin" açtığı siteymiş vay anasını arkadaşın herhalde bu İlluminati nereden biliyorsun onların açtığını? Hayır birde akıl var mantık var böyle bir örgüt hemde ciddi derece gizli ve son derece büyük bir örgüt, 21 aralıkta bir şey planlıyorsa niye gidip böyle siteler açsın şov yapar gibi ergence şeyler yapsın? Bunun gibi komik şeylere inanan her kimse İlluminati hakkında hiç bir şey bilmiyor hatta ayakta uyuyan bir kişidir. afedersin ama ciddi ciddi böyle bir örgüt olduğuna (ah Dan Brown ah) ve bu örgütün kartları olduğuna (vallahi illuminati kartlarına inanıyorlar yahu) inanan web sayfası açtığına da inanır garipsememek lazım. yok beee olur mu oyle sey hassasiyetini bildigim icin takiliyorum- latife diyelim:D Ha oh tamam bir an acaba mı dedim ama değilmiş Efendim Aziz Abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Bence başlığın yeri geyik bölümü olmalıydı. Konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın ama İlluminati web site açtı gibi şeylere hala inananlar ya inanmak istediği için inanıyor yada neyse diğerini söylemiyim. Birde "İlluminatinin" açtığı siteymiş vay anasını arkadaşın herhalde bu İlluminati nereden biliyorsun onların açtığını? Hayır birde akıl var mantık var böyle bir örgüt hemde ciddi derece gizli ve son derece büyük bir örgüt, 21 aralıkta bir şey planlıyorsa niye gidip böyle siteler açsın şov yapar gibi ergence şeyler yapsın? Bunun gibi komik şeylere inanan her kimse İlluminati hakkında hiç bir şey bilmiyor hatta ayakta uyuyan bir kişidir. Arkadaşım sen beni aşağılamışsında aşağılamışsın bakıyorum Ben inanıyorum diye birşey demedim..Konu bazı kişilerin ilgisini çeker diye koydum ve bakıyorum bazı kişilerin ilgisini çekmiş gerçekten Bu tür gereksiz polemiklere girmeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 qandırdım xD yazıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 :D bakın linkte ne var .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Mizah anlayışıda varmış senin bu İlluminatinin yahu baksana şaka bile yapıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 qandırdım :D Hahaha Bu iyidi işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electra Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Burçlara falan bakın anlarsınız, insanların kafasını karıştırmayın böyle konular açıp. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Kandırdımmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenix34 Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2021 (düzenlendi) Site açılmıyor ve zaten kandırdım çıkıyormuş ? Ağustos 23, 2021 phoenix34 tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.